Chefsrekrytering

Att rekrytera in rätt personer till chefspositioner är den strategiskt viktigaste aktiviteten i ett företag.

Vi har mer 20 års erfarenhet av chefsrekrytering inom sälj och marknad. Detta har givit oss ett brett kontaktnät och en stor bas av kompetenta chefer och ledare.

Säljpoolen Chefsrekrytering arbetar över hela Sverige och vi har kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Våra chefsrekryterare har erfarenhet från de flesta branscher och alla ledande positioner i ett företag/verksamhet.


Metod för chefsrekrytering

Vår metod för Chefsrekrytering innebär en grundlig behovsanalys av företaget och tjänstens kravprofil. Det är oerhört viktigt att vi förstår verksamheten för att kunna precisera vilka egenskaper och erfarenheter som krävs för befattningen.  Genom djupgående intervjuer med relevanta nyckelpersoner hos er får vi kunskap och uppfattning om er verksamhet, värderingar och företagskultur samt mål och framtida utmaningar. Därefter genomför vi en djuplodande och transparent rekryteringsprocess. 

 

Chefsrekrytering genom headhunting

Ibland hittar kandidaterna som skulle passa bäst för tjänsten inte din jobbannons. Därför är headhunting en effektiv metod för chefsrekrytering. Personen du söker kanske letar efter jobb just nu. I andra fall har personen med bäst ledaregenskaper inte tänkt sig att byta jobb alls. Oavsett vad som stämmer i ditt fall hittar vi din drömkandidat. Hör av dig till oss för att ta reda på mer!

 

Välkommen att kontakta oss!

Per Asplund
Rekryteringskonsult/Partner

Göteborg
Direkt: 031-7045192
Mobil: 0705-668780
per.asplund@saljpoolen.se

Ann Szieger
Rekryteringskonsult/Partner

Malmö
Direkt: 040-6606723
Mobil: 0768-559912
ann.szieger@saljpoolen.se