Account Manager - Mälardalen

Brinner du för försäljning och möjligheten att lösa behov hos dina kunder? 
Är du en driven och initiativrik person som vill arbeta för att uppnå långsiktiga affärsrelationer med kundens verksamhet i fokus? Då kan du vara vår nya Account Manager på Witre! 

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande jobb i en Nordisk organisation som är del av den Europeiska koncernen Manutan. Vi är generalister inom arbetsplatsutrustning och har de flesta branscher representerade i vår kundlista och med dem många välkända företag på den svenska marknaden.

Witre Manutan är en organisation i förändring med fokus på ständig förbättring och du är en viktig del i utvecklingsprocessen.

En arbetsmiljö med blandning av vinnarinställning och starkt lagarbete.

Tjänsten
Vi söker en driven Account Manager för Mälardalen.

Du arbetar aktivt med våra större avtalskunder och genom ett nära samarbete utveckla avtalet optimalt samt till lika delar jobbar med nykundbearbetning.Som Account Manager blir du en del av ett engagerat team där samarbetet för att hitta den bästa lösningen för kunden står i centrum.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B försäljning, kanske från någon typ av teknikföretag.

Du drivs av kundkontakter och är en ansvarstagande resultatinriktad person med positiv attityd och energi. Du är lösningsfokuserad och arbetar effektivt med hög kvalité. Din styrka ligger i att kommunicera med kunder och du har enkelt för att sätta dig in i kundens situation för att hitta möjligheter och den bästa lösningen. Det kommer naturligt för dig att hålla vad du lovar och du är en pålitlig partner får såväl kollegor som kunder. 

Du har god erfarenhet av förhandling och kan uttrycka dig professionellt och representativt på såväl svenska som engelska. Att använda Microsoft Office och CRM-system hör till din vardag och du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91. 


Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Vi finns representerade i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan. Med tillgång till fler än 200 000 produkter i sortimentet har vi marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Våra kunder finns i de flesta branscher, med tyngspunkten på större tillverkande företag. För mer information, www.witre.se 

Sökord: account manager, säljare, fältsäljare, distriktsäljare, utesäljare, försäljare, försäljning