Är du en kreativ och driven säljare som är ute efter nästa utmaning? MANN+HUMMEL Vokes Air AB expanderar och söker just nu en

Utesäljare
till Örebro med omnejd


Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan bearbeta våra kunder och vill ta en aktiv del i att driva vår fortsatta expansion. Du skall bearbeta MANN+HUMMEL Vokes Air´s befintliga och inte minst potentiella nya kunder vad det gäller försäljning av luftfilter samt övriga produkter och system för inomhusmiljö. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Distriktet sträcker sig från Bengtsfors, Karlstad, Örebro till Enköping. Kontoret ligger i Örebro.

Din profil

  • Vi önskar att du har några års erfarenhet som säljare på fältet, gärna med teknisk inriktning.
  • Du är kommunikativ och resultatinriktad med en stark vilja att nå resultat. 
  • Har du erfarenhet från VVS inom fastighet och industri ser vi det som meriterande.

Arbetet sker i huvudsak ute hos kunderna med egen budget och eget resultatansvar.

Vi erbjuder
Om du vill utvecklas i en stimulerande miljö och i ett expansivt företag som har stor ambition att växa, sök tjänsten! Tillträde till tjänsten sker snarast möjligt.

Kontakt
För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Fredrik Svedberg 0325-66 16 00 eller Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 031-704 5179.

Varmt välkommen med din ansökan!


MANN+HUMMEL VOKES AIR´s affärsidé är att tillhandahålla ett komplett program av luftfilter för alla på marknaden förekommande typer av ventilationsaggregat, samt att tillhandahålla produkter och system för industriell luftbehandling ofta som skräddarsydda paketlösningar i nära samarbete med kund och marknad. MANN+HUMMEL Vokes Air AB omsätter ca 180 miljoner kronor och har 105 anställda. Företaget ingår i MANN+HUMMEL Group. För mer information besök vår hemsida här.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, fältsäljar, utesäljare, account manager