Säljare Foodservice
Region Syd 

Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss på Haugen-Gruppen och berika matkulturen i Sverige!

Haugen-Gruppen marknadsför & säljer internationellt starka varumärken som berikar matkulturen i Sverige, Norge, Finland och Danmark med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera och vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Haugen-Gruppen är idag svensk distributör för bland andra Twinings te, Heinz, Paradiso, Blue Dragon asiatiska produkter, Breton smörgåskex, Lucullus sambal oelek, Green Choice, Ryvita knäckebröd med fler. Haugen-Gruppen består i Sverige av en organisation om ca 75 personer. Haugen-Gruppens svenska HQ är beläget strax norr om Norrköping. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga mål är att öka Haugen-Gruppens lönsamhet och tillväxt på nya och befintliga kunder i ditt distrikt. Foodservice region syd innefattar för närvarande Skåne, Blekinge och Småland. Där du skapar efterfrågan på våra produkter hos privata, offentliga kunder och grossister. Du utgår ifrån hemmet som är någonstans i din region. Du planerar och besöker kunder i distriktet, presenterar och säljer våra varor. Deltar på grossistmässor, fack- och branschmässor samt event och konferenser. Du genomför provluncher och inspirationsmatlagning hos kunder och grossister, följer upp upphandlingar och avtal samt rapporterar in ditt arbete via CRM-system.

Det här är du
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från B2B-försäljning med goda resultat. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som uppstår. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök eller HORECA. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov, såväl de som de känner till och de som du väcker. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt med kontinuerlig dokumentation i vårt CRM-system. Du bidrar aktivt med det du gör och kan, du är självgående, stabil och trygg i dig själv. Inom Foodservice har vi en god kamratskap där du som matälskande  teamplayer passar in. 

Vi erbjuder dig
Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Du får arbeta i ett företag med starka välkända varumärken som alla kan relatera till. Våra värderingar är viktiga för oss och vi erbjuder en spännande dynamisk miljö. Det som räknas hos oss är att få saker gjorda. Hos oss är det nära till beslut, varje medarbetare tar ansvar, uppnår goda resultat och antar utmaningarna vi har.

Kontakta oss
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Anna Vik, HR manager, 0730-499 101. 

Urval och intervjuer sker löpande, så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum den 4 november.  Ansök därför snarast möjligt med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Läs mer om oss via www.haugen-gruppen.com

Missa inte den här chansen att utveckla våra Foodservice-affärer i södra Sverige!

 

Sökord: Säljare, distriktsäljare, regionsäljare, area manager, area sales manager, distriktschef, account manager, fältsäljare