Konstruktör EIT

Emtunga Solutions AB verkar tillsammans med våra kunder från de tidiga konceptfaserna till genomförande av projektet samt har ett utarbetat eftermarknads koncept där vi erbjuder service under produktens livstid.

Engineering-avdelningen arbetar med engineering, design, koordinering, teknisk specificering vid upphandling, tillverkningskontroll av installationsarbeten samt driftsättning och commissioning både i vår egen produktion och på kundens site. Då våra projekt har en relativt kort genomförande tid så är det nödvändigt att alla discipliner arbetar samtidigt inom projektet, vi har därför arbetat fram en process där konstruktion, materialinköp och tillverkning av moduler sker parallellt. 

"På Emtunga jobbar vi med frihet under ansvar skulle jag nog säga. Jag får lägga upp arbetet efter vad som passar mig bäst och resultatet måste vara efter arbetsgivarens krav. Det är högt till tak och en bra sammanhållning mellan medarbetare, seniora som juniora och mellan avdelningar." - Mwaura Gikanga, Project Engineer Piping

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här.  

Arbetsuppgifter

  • Du tar fram konstruktionshandlingar för produktion, upphandling och myndigheter.
  • Du koordinerar konstruktionen med övriga teknikområden.
  • Du ger teknisk support och utför kontroller i produktion.
  • Du deltar i utveckling och förvaltning av vår produkt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som konstruktör inom EIT. Du är minst gymnasieingenjör och har stor erfarenhet av att jobba med CAD-verktyg som t ex Revit, Auto-CAD eller motsvarande. Erfarenhet eller utbildning från offshoreindustrin eller den marina sektorn med standarder som NORSOK, SOLAS, ABS och USCG är meriterande. Då vi verkar i en internationell miljö behärskar du engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och utvecklande arbete med intressanta internationella projekt i ett framgångsrikt företag med god gemenskap. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med extrem ingenjörskonst. 

Kontakt
För mer information vänligen kontakta HR Manager Rebecca Eriksson Lyrdal, +46-729- 78 21 07 eller VP Engineering Anneli Silfverberg, +46- 702-83 11 20.

Välkommen med din ansökan då urval sker löpande! 

Emtunga Solutions AB är en världsledande leverantör av avancerade stål modulbyggnader för Olja & Gas industrin offshore. Vi har utvecklat konceptet på ett innovativt sätt och infört det i flera industriella segment. I Sverige finns vi i Emtunga och Göteborg, vi har försäljningskontor i Houston och systerföretag i Singapore. Våra byggnader sammansätts ofta på internationella siter. I Sverige är vi ca 50 anställda och omsätter ca 300 mkr. Läs gärna mer på vår hemsida

Sökord: elingenjör, el och signalteknik, styrteknik, marina applikationer, teleteknik