Key Account Manager - Indirect Sales

Vi söker dig som skall vara med och utveckla våra affärsförhållanden mot våra indirekta kunder inom branscherna jordbruk, bygg, fordon och Industri. Är det du?

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för utvecklingen av befintliga kunder både nationellt och internationellt. Du kommer även bearbeta nya företag som är under tillväxtfas. Dina huvuduppgifter kommer att vara: 

  • Förvalta och utveckla omsättningen hos våra nyckelkonton.
  • Definiera lönsamhetsmålen för respektive konto.
  • Skapa strategier, planer och mål för våra viktigaste nyckelkonton och ständigt driva aktiviteter och åtgärder. Detta i samarbete med Channel Manager för indirect sales. 

Du kommer arbeta med att bibehålla Kärchers goda rykte, agera affärsmässigt och vara en ambassadör för fortgående framgångsrika affärer. Du samarbetar tätt med dina kollegor på olika nivåer och avdelningar både i Sverige och i våra grannländer. 

Vi erbjuder
Kärcher är ett internationellt bolag som värnar om sina medarbetare. För dig som vill växa med bolaget finns det goda möjligheter att på sikt kunna utvecklas globalt.  

Som Key Account Manager hos oss får du tillgång till vår egna säljakademi som både innehåller allmän utbildning om våra produkter, men där det även finns möjlighet att åka till moderbolaget i Tyskland på säljutbildning. Du kommer att erhållas fast lön + bonus, tjänstebil, tjänstepension och andra förmåner.

Din profil
Du har en affärsmässig framtoning, är tydlig kommunikatör och har goda förhandlingskunskaper. Du är offensiv, driven, självgående och vill framåt. Du skall utveckla dina kunder tillsammans med dina kollegor. Du är en naturlig entreprenör med fokus på resultat men det är lika viktigt att du är en lagspelare. 

Kravprofil

  • Minst tre års dokumenterad säljerfarenhet mot återförsäljare.
  • Minst ett års dokumenterad erfarenhet som Key Account Manager.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • God kunskaper i Office-paketet.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande - Välkommen med din ansökan!  

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för professionella användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Kärcher ABs huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet. Idag jobbar drygt 80 personer på Kärcher AB. Läs mer om Kärcher AB på www.karcher.se 

Sökord: fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, säljare, försäljare, försäljning