Säljare mot återförsäljare i Norr

Vill du arbeta med några av byggbranschens starkaste varumärken?
Vi söker en driftig säljare med målsättningen att förbättra och utveckla distriktet och en god förmåga att utveckla kundrelationer. 

I rollen som säljare kommer du att besöka våra återförsäljare inom bygghandeln, vilket omfattar ca 50-70 köpande kunder. Tjänsten innebär att du ska vårda och utveckla både sortiment och långsiktiga relationer med våra kunder. Du driver och utvecklar projektförsäljningen samt arbetar nära beställare och byggare för att vinna upphandlingar. Du kommer även vara delaktig vid ombyggnationer av varuhus, utställningar och även hålla i utbildningar ute hos återförsäljarna eller direkt hos kund.

Distriktet börjar norr om Gävle och inkluderar hela Norrland, framförallt längs kusten som vi ser som lämplig bostadsort. Det kommer innebära en hel del övernattningar.

Vi erbjuder
Ett stimulerande, självständigt och utmanande arbete i ett stort och framgångsrikt internationellt bolag, med det lilla teamets flexibilitet. Här finns möjlighet till både karriär och utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag som arbetar målmedvetet och resultatinriktat och vi uppskattar lojalitet och god kamratskap.

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning från byggbranschen.
  • Du har både en teknisk förmåga och intresse.
  • Du har driv och energi samt förmågan att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har B-körkort.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan redan idag. 


Med mer än 165 års erfarenhet, är BMI-koncernen ledande inom taktäckning och vattenlösningar samt energieffektiva skorstenssystem över hela Europa. Våra starka kundinriktade varumärken är en viktig drivkraft för våra affärsframgångar i mer än 35 länder runt om i världen. I Sverige representeras BMI av Icopal AB och Monier Roofing AB med dotterbolag som båda har starka lokala varumärken och lokal egen produktion i Malmö, Jönåker, Vittinge, Grythyttan, Viskafors och Bjästa. Läs mer om oss på Monier eller BMI Group.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare, regionsäljare, sälj, B2B, account manager