Distributionskonsulent
till Dagligvaruhandeln

Vi söker nu en distributionskonsulent till Gästrikland/Dalarna,delar av Hälsingland och Uppland  som skall hjälpa till att skapa en lönsam tillväxt i distriktet. Lämplig bostadsort är någonstans i Gävle/Falun. Du kommer att arbeta med Orklas hela produktportfölj och du kommer ansvara för ca 60 stycken butiker.

Arbetsuppgifter
Du skall ansvara för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas genom att bland annat skapa och genomföra kategoriarbeten i butikerna. Du kommer arbeta med de mindre butikerna i distriktet. Du skall presentera, påverka, sälja in och följa upp nyhetslanseringar och utvalda kampanjer, samtidigt som du skall argumentera för rätt placering och utrymme i butikshyllorna för våra produkter. Du kommer rapportera till regionchefen i Gävle.

Vi söker dig som

  • Har ett brinnande intresse för mat och dryck.
  • Är målmedveten och resultatinriktad.
  • Har en god förmåga att kommunicera.
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga.
  • Är initiativrik, drivande och självgående.
  • Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning.
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team.

God erfarenhet av försäljning, kunskap och erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande.

Vi erbjuder dig ett rolig, stimulerande och varierande arbete, med goda möjligheter till personlig utveckling!

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger på telefon 040-660 67 23 eller maila ann.szieger@saljpoolen.se. Vi vill gärna få in din ansökan senast den 11 januari.  Ansökan gör du via knappen "ansök" nedan. Intervjuer för tjänsten sker under Januari månad.

Välkommen med din ansökan!

Följ vår vardag på Instagram @ orklafoodssverige!
 

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Abba Middagsklart, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti,Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, Fun Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på ca 5 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Läs mer om oss på vår hemsida

Sökord: utesäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, sales, distriktsäljare, regionsäljare, säljare