Distributionskonsulent
till Dagligvaruhandeln

Vi söker nu en distributionskonsulent som skall hjälpa till att skapa lönsam tillväxt i distriktet. Du kommer arbeta på ett geografiskt område som består av Örebro, Värmland,Västmanland och delar av Södermanland. Vi ser att lämplig bostadsort är någonstans runt Örebro. Du kommer att arbeta med Orklas hela produktportfölj. 

Arbetsuppgifter 
Du skall ansvara för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas genom att bland annat skapa och genomföra kategoriarbeten i butikerna. Du kommer arbeta med de mindre butikerna i distriktet. Du skall presentera, påverka, sälja in och följa upp nyhetslanseringar och utvalda kampanjer, samtidigt som du skall argumentera för rätt placering och utrymme i butikshyllorna för våra produkter. Du kommer rapportera till Regional Försäljningschef i Västeås.

Vi söker dig som

  • Har ett brinnande intresse för mat och dryck.
  • Är målmedveten och resultatinriktad.
  • Har en god förmåga att kommunicera.
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga.
  • Är initiativrik, drivande och självgående.
  • Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning.
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team.
  • God erfarenhet av försäljning, kunskap och erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande.

Vi erbjuder dig ett rolig, stimulerande och varierande arbete, med goda möjligheter till personlig utveckling!

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger på telefon 040-660 67 23 eller mail ann.szieger@saljpoolen.se. Vi vill gärna få in dina ansökan senast den 11 januari. Du söker tjänsten via knappen Ansök nedan. Intervjuer för tjänsten sker under januari månad.  

 Följ vår vardag på Instagram @ orklafoodssverige!

 

Välkommen med din ansökan!

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Abba Middagsklart, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti,Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, Fun Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på ca 5 miljarder kronor och har ca 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Läs mer om oss på vår hemsida

Sökord: utesäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, sales, distriktsäljare, regionsäljare, säljare