Kundservicemedarbetare
Till vår anläggning i Göteborg

Söker du nya utmaningar inom kundservice och vill vara en del av ett välkänt bolag? Då kan det vara dig vi söker!

Berendsen är landets största leverantör av hyrmattor och vi ger våra kunder en snabb och personlig service. Vi erbjuder också kunderna ett modernt och fräscht washroomskoncept som innebär servicelösningar för alla typer av hygienutrymmen med ett sortiment av dispensers för såväl papper och tvål som för handsprit.

Vi söker nu en kundservicemedarbetare som är serviceminded och som är en fena på administration. Du kommer att ingå i ett härligt team och få tolv nya kollegor och vi är totalt 85 på anläggningen. I tjänsten rapporterar du till kundservicechefen.

Tjänsten
Du kommer huvudsakligen att jobba med:

  • Kundkontakt via telefon och mail, proaktiva som reaktiva
  • Styrda aktiviteter med syfte att behålla och utveckla våra befintliga kunder
  • Omförhandling/merförsäljning mot befintlig kund
  • Orderläggning
  • Produktsupport mot kund, externt som internt

Din profil
Du är en utåtriktad, driven och målinriktad person som brinner för service. Som person upplevs du som positiv, flexibel och har förmågan att ha mycket på gång samtidigt utan att förlora din professionalism. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och trivs både med självständigt arbete som i grupp.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning.

Vi erbjuder dig
En heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Nilson, Kundservicechef, på 0707-65 53 54 eller Stefan Karlholm, Teamledare, på 0733- 79 85 50

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV  genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att  tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka  in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan! 


Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra  tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och  omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Sökord: kundservicemedarbetare, kundservice, kundsupport, service, kundnöjdhet, kundtjänst