MONTÖRER / INSTALLATÖRER AV SOLSKYDD I STÖRRE FASTIGHETER

Erco Systems AB i Uddevalla är inne i en expansiv fas och letar nu efter flera härliga montörer med hela Sverige som arbetsfält.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar primärt med installation av solskydd på in- och utsidan i större kommersiella byggnader såsom sjukhus, kontor och flygplatser. 
Arbetet sker ofta i team, men självständigt arbete kan förkomma. Du agerar inte sällan rådgivare åt våra kunder och säljare och för att säkerställa att rätt val av solskyddsprodukter levereras i alla våra affärer. Kanske du och din kompis kan bli ett nytt kanonteam hos oss?

Din profil
Tjej, kille, gammal som ung som talar och skriver svenska flytande, har B-körkort, har god fysik och inte är alltför höjdrädd.
Har du erfarenhet som hantverkare, snickare eller installatör är det meriterande, men inget krav. 
Placeringsorten är Uddevalla, men då arbetet innefattar resor och övernattningar runt om i Sverige är din bostadsadress av mindre betydelse.
Vi kommer ge dig all den utbildning som krävs för att du snabbt och tryggt skall kunna göra ett arbete du kan vara stolt över.

Utvecklingsmöjligheter
Då vi ingår i en liten koncern och är etablerade från norr till söder, har egen fabrik och utveckling så finns det stora möjligheter till personlig utveckling över tid.
Du vill kanske bli säljare eller konstruktör en vacker dag? – vi har många möjligheter!

Vi känner glädje att kunna erbjuda dig spännande och utvecklande arbete i en bransch som expanderar starkt.
Vi hoppas du blir vår nästa medarbetare och ser framemot din ansökan.

Ansökan och kontakt 
Sista ansökningsdag är 18/1. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Andris Bakken på andris.bakken@erco.se. 

Välkommen med din ansökan! 

Erco Systems AB är kända i branschen som företaget som kan göra de mest avancerade och unika installationerna av solskydd. Vi har vår egen utveckling och produktion i Uddevalla. Vi ingår i Nimex Group som har sitt säte i Mullsjö strax utanför Jönköping. Den samlade omsättningen är ca 150 MSEK och vi är ungefär 100 anställda.
Mer info på: www.erco.se och www.nimex.se 

Sökord: montör, hantverkare, snickare, installatör, hantverk, montering