Vi expanderar och söker nu en

Säljare till Stockholm - Sollentuna

Vi letar efter dig som vill vara med att fortsätta att utveckla vår marknad främst i Sverige, men även övriga Norden vilket innebär en hel del resor emellanåt. Du kommer att ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot befintliga kunder, men också med ett stort fokus på nya. Våra kunder är bla tryckerier, tillverkande industrier och plastbearbetningsföretag. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi har vårt kontor i Sollentuna - Häggvik där även dina blivande kreativa kollegor sitter.

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning gärna mot tillverkande industri, har du dessutom jobbat i branschen är det så klart meriterande.
  • Du är en energisk, ödmjuk person med stort sinne och intresse för affärer.
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer.
  • Du har B-körkort, hanterar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt god IT-vana.
  • Du bor lämpligt med tanke på var kontoret ligger.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt och väletablerat företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Kika och läs gärna mer om oss på Instagram @zetatrade och vår hemsida: www.zetatrade.se 

Ansökan och kontakt
Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att maila din fråga till work@zetatrade.se

Urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

 

ZETATRADE AB är ett familjeföretag i Sollentuna som sedan 1917 förser tryckerier, bokbinderier och designers i Skandinavien med grafiska material, präglingsfolier och tillhörande maskinutrustning. Våra kunder finns inom all tillverkande industri, dock främst inom Förpackning, Bokproduktion, Fordon, Livsmedel och Medicin. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, account manager, B2B, sälj