Inköpare till Nimex
Mullsjö
 
Nimex expanderar och behöver nu förstärka inköpsavdelningen på huvudkontoret i Mullsjö med en inköpare.

Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk. I sortimentet finns allt från klassiker som fönstermarkiser till villan till kompletta och fullt automatiserade solskyddsanläggningar för offentliga miljöer och fastigheter.

Som inköpare på Nimex kommer du att vara delaktig i vår fortsatta utveckling gällande materialflöden och materialbokning. Du kommer även att vara involverad i utvecklingen av våra rutiner vid beredning och kalkylarbetet av produkter vi hanterar inom bolaget i vår tillverkande industri. Till dina arbetsuppgifter hör löpande avstämning av lagernivåer som underlag för inköp av material eller intern beredning samt:

  • Delaktig i prisavtal
  • Inköp/avrop efter behov
  • Prisuppdateringar leverantör
  • MPS – Beredning, produktstrukturer, ledtider, beställningspunkt
  • Leveransbevakning
  • Uppföljning av sortiment gällande volymer och försäljningsstatistik.

Din bakgrund 
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från inköpsfunktion. Har du dessutom teknisk förståelse kring ritningar, produktionstekniker och/eller bearbetningstekniker är detta meriterande.

Vi erbjuder en tjänst i ett bolag i stark tillväxt med möjlighet till delaktighet och påverkan

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson 0708 – 30 65 43 eller Ann Szieger 040-660 67 23.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen med din ansökan! 

Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk; alla med utgångspunkten att göra det lättare att styra över ljuset, solen och din ljusmiljö. Vårt huvudkontor finns i Mullsjö, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter för både inom- och utomhusbruk. Så långt det är möjligt tillverkar vi komponenterna till våra produkter själva, och vi har noggrant valt ut leverantörer som kan förse oss med vävar och kompletterande delar till våra produkter. Läs mer på vår hemsida

Sökord: inköpare, inköpsassistent, produktchef, inköp, chef, produkt, produktion