Teknisk säljare verktygsmaskiner 
Södra Sverige
 
TRUMPF växer och behöver nu utöka med ytterligare en säljare i södra Sverige. Som Teknisk säljare för verktygsmaskiner arbetar du med marknadsledande produkter och ansvarar för försäljningen av standardiserade verktygsmaskiner samt kundanpassade layouter för produktionsutrustning.
 
Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare behöver du ha teknisk kompetens om tillverkningsindustrins och dess produktions utmaningar där du arbetar med, 
  • Relationsskapande bearbetning av befintliga kunder, samt nykundsbearbetning
  • Teknisk behovsanalys tillsammans med kund
  • Du äger projekten från första besöket till produktionsstart
  • Teknisk rådgivning vid kundförhandlingar
  • Samarbete med service och eftermarknad i sålda projekt för att skapa ett mervärde för kund

Din Profil
 
För att lyckas i rollen, har du en god förståelse för produktionsprocesser, automatiserade system och metallbearbetning. Du trivs i en rådgivande roll där du får möjlighet att använda dina kunskaper och vinna kundens förtroende. Du är van att jobba självständigt och strukturerat. Som person är du innovativ och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska och engelska. 

Kontakt
 
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Mattias Lyckberg 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
 
Urval sker löpande vänligen ansök snarast!
 
Välkommen med din ansökan!

Om TRUMPF Maskin AB
 
TRUMPF Maskin AB är ett helägt dotterbolag till TRUMPF GmbH + Co i Tyskland, en av världens största tillverkare av CNC-styrda verktygsmaskiner för plåtbearbetning.
Vi marknadsför laserskärmaskiner, stans- och kombimaskiner, kantpressar samt lasermärknings- system mm. Huvudkontoret för den Skandinaviska marknaden ligger i Alingsås.
 
Sökord: verktygsmaskiner, plåtbearbetning, metallbearbetning, automatiserade system, tillverkningsindustri, teknisk säljare, försäljningsingenjör,