Vi är ett mindre företag som kontinuerligt växer och har en uttalad plan för detta. Vi söker nu ytterligare kollegor till vårt lag! 
Vill du vara med på vår spännande resa?

Projektingenjör
Göteborg

Vi behöver förstärka vårt engagerade, duktiga och sammansvetsade team med ytterligare en tjänst. Tjänsten är en kombinerad projektkoordinator och projektdesigner.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb i ett framgångsrikt företag med uttalade mål att växa. Vi har schyssta villkor, trevliga kollegor och möjligheter att utvecklas. Som projektingenjör och koordinator har du flera aktiviteter och projekt igång samtidigt och samarbetar internt och utåt med både kunder och leverantörer. Vid behov kommer även viss konstruktion och design ingå i ditt arbete. Då vi även ställer ut på mässor, arrangerar events och håller utbildningar kan du komma att vara delaktig även här. Som projektingenjör och koordinator är du spindeln i nätet under projekt. Du kommer normalt vara med från projektets start och hela vägen för att till slut dokumentera allt. Du utgår från våra fina lokaler med egen brygga i centrala Göteborg. 

Vem är du?
Då du kommer att ingå i en mindre grupp är personligheten mycket viktig för att det skall fungera. Förutom detta vill vi att du har:

  • Teknisk utbildning med erfarenhet som projektkoordinator.
  • Dokumenterad kunskap i Auto Cad.
  • Erfarenhet av beräkning som rörspänning och hållfastighetslära (meriterande).
  • Branscherfarenhet från processindustrin (meriterande).
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda datakunskaper.
  • B-körkort.

För att lyckas kommer du behöva en egen drivkraft och kunna arbeta självständigt även om mycket sker i grupp tillsammans med kollegor samt i dialog med leverantörer. Det kommer vara viktigt att kunna hantera många olika aktiviteter samtidigt samt att ha viljan att ha struktur, flöde och noggrannhet i projekten. Engagemang, hjälpsamhet och förtroende är viktiga egenskaper för att passa in i gruppen. Då vi är en mindre arbetsplats kommer du även kunna vara med och påverka både din egen men även företagets utveckling. Dessutom vill vi ha kul på jobbet! 

Vi erbjuder
Ett flexibelt jobb med marknadsmässig lön, pension och en hel del extra förmåner samt varierande resor med olika aktiviteter. 

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Lyckberg på 0733 - 336080. 

Urvalsprocessen inleds omgående och löpande. 

Välkommen ombord!

Procab är ett mindre och teknikorienterat företag som representerar och marknadsför tillverkare av ventiler och system i Sverige. Främst tillverkare från Europa och Nordamerika där kvalitet och teknik står högt - precis som hos oss. Våra kunder finns främst i Sverige och är i de flesta fall stora bolag inom exempelvis petrokemi, energi och miljö. Trygghet är en ledstjärna för oss. Från ledning och personal till leverantörer och inte minst för våra kunder och miljön. För mer information om oss besök gärna vår hemsida www.procab.se.