Vi expanderar och söker nu

2 st säljare till Stockholm

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad främst i Stockholm med omnejd, men det kan förkomma resor i övriga landet. Du kommer jobba mot både nya och befintliga kunder som återfinns bland hustillverkare, byggbolag, installatörer och återförsäljare inom värme och VVS. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro hos kund ger resultat. Vi har vårt kontor i Täby där några av dina blivande kollegor sitter samt en fabrik i Motala.

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning på fältet, mot såväl kund som återförsäljare och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse eller förståelse.
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos både kunder och kollegor, med sikte på långsiktiga relationer.
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad och noggrann.
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande jobb i ett mindre, men stabilt och väletablerat företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Du kommer vara del av en central avdelning i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak och rapporterar till Försäljningschefen. Vi har marknadsmässiga villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Tjänstebil och friskvårdsbidrag ingår i tjänsten. 

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74 eller Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Välkommen med din ansökan!

ComfortZone AB grundades 2001 av nuvarande ägare och förser idag tusentals hushåll med värme och varmvatten, med frisk inomhusluft och god ventilation som bieffekt. Sedan 2008 sker tillverkning i egen fabrik i Motala, där frånluftvärmepumpar levereras dagligen till både den svenska marknaden, som till företagets europeiska kunder i länder som Finland, Tyskland, Danmark och Irland för att nämna några.

Comfortzone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del även fastighetsvärmepumpar som ger husägaren väsentligt lägre investeringskostnader samt bättre driftekonomi jämfört med många andra värmesystem. Läs mer på vår hemsida

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager, B2B, sälj