Säljare till unik världsprodukt 
mot fastighetsägare samt hotell- och restaurangkedjor i södra Sverige


Enjay AB har utvecklat världens första patenterade energiåtervinnare för restaurangventilation och har blivit utnämnda till ett av Europas mest lovande start-up inom miljö.

Nu söker vi dig som vill vara med och etablera vår unika världsprodukt Lepido i södra Sverige.

"Hej, det är vi (Jesper Wiren och Nils Lekeberg) som är grundarna till Enjay. Marknaden har i många år efterfrågat en lösning på energiåtervinning i restaurangbranschen. Med en samlad erfarenhet på över 60 år inom restaurangventilation kunde Enjay anta utmaningen att uppfinna Lepido. Vill du ha ett nytt spännande jobb i ett bolag där du kan göra skillnad, då har vi en intressant utmaning till dig. Välkommen till Enjay!" 


Målgruppen är fastighetsägare samt hotell- och restaurangkedjor.

I distriktet finns ca 8 000 restauranger (potentiella kunder) som idag ”eldar” upp pengar helt i onödan. Ditt uppdrag blir att få kunden att förstå att det nu för första gången finns en lösning på hur man kan återvinna dem.

För att nå framgång i tjänsten är du en passionerad säljare med stark entreprenöriell ådra som både vill och kan bryta ny mark. Du har en bra balans mellan teknik och sälj och kan på ett pedagogiskt och enkelt sätt förtydliga och visualisera kundnyttan.

Din bakgrund kan variera men vi ser gärna att du har en gedigen säljbakgrund. Har du dessutom erfarenhet från ventilationsbranschen och/eller kontaktytor inom målgruppen är detta meriterande. Men det är din personlighet, din vilja, ditt engagemang och passion som kommer att viktas mest.

Vi erbjuder en möjlighet att vara med att etablera unik världsprodukt i södra Sverige. Du kommer att få vara med från starten på vår resa som revolutionerar en bransch. Du får en gedigen introduktion och en teknisk Backoffice avdelning som hjälper dig i ditt säljarbete. Bolaget har tydliga värdegrunder och ett entreprenöriellt klimat som ger möjlighet till delaktighet och påverkan.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson 0708 – 30 65 43 eller Ann Szieger 040-660 67 23.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen med din ansökan! 

Läs gärna mer på vår hemsida

Sökord: säljare, teknik, försäljning, försäljare, sälj, B2B, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager, restaurang, ventilation