Nu söker vi kvalificerade medarbetare som vill hjälpa oss att växa och behöver därför utöka vår team med en


Säljkoordinator / Spindeln i nätet
till Stockholm - Solna


Arbetsuppgifter
Som Säljkoordinator är du en viktig del av säljteamet hos Xella. Du kommer att bla ha ansvar för offertförfrågningar, prissättning, en del försäljning och mycket kundkontakt. Rollen är helt ny vilket innebär att du själv kommer vara med att forma den till det som passar bäst för både våra kunder och oss själva. Du kommer sitta på vårt kontor i Solna tillsamans med kreativa medarbetare.  

Din profil

  • Du har erfarenhet av försäljning/kundservice mot företag, gärna via telefon.
  • Du är självgående, har gott om driv och energi samt trivs med kundkontakter och administrativa uppgifter.
  • Du är strukturerad, noggrann och gillar att jobba med siffror.
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift.
  • Du bor lämpligt med tanke på var kontoret ligger.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt och marknadsledande stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak, vi har marknadsmässiga bra villkor. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus 0706 57 80 74 eller Anette Bergman 0702 96 96 91. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Xella Sverige AB är marknadsledande inom sitt segment på den svenska marknaden och dotterbolag till den tyska koncernen XELLA, världens största producent av lättbetong och kalksandsten. Xellla har ett brett produktprogram med varumärkena YTONG, SILKA, MULTIPOR & HEBEL. Sverige ingår i den skandinaviska avdelningen med totalt 50 medarbetare varav 9 i Sverige. Omsättningen i Skandinavien uppgick 2017 till ca 45 miljoner euro. Totalt har XELLA fler än 6000 anställda och verksamhet i fler än 30 länder. Vårt fokus framöver är miljö, hållbarhet och energi. Det vill säga vi vill vara en del av framtida samhällsutvecklingen och framtiden bostadsbyggnation. Läs gärna mer om oss på www.xella.se