Det går bra för oss. Så bra att vi behöver bli fler. Vi söker en säljare med hög aktivitesnivå!

Arbetsbeskrivning
Balluff AB gör en särskild satsning mot livsmedels- och förpackningsbranschen och behöver därför ytterligare en fältsäljare i Södra Sverige.
Till ditt förfogande står ett mycket brett kvalitetssortiment av automationsprodukter och lösningar, många speciellt avsedda för just Packaging, Food & Beverage. Klicka här för exempel.

Din arbetsvecka spenderas huvudsakligen ute hos kunder och kundämnen och en typisk vecka består av fyra fältdagar och en kontorsdag för planering, uppföljning, administration m m.
Du kommer att tillhöra Göteborgskontoret och bor lämpligtvis inom ett pendlingsavstånd på upp till två timmar.

Vi erbjuder
Fast grundlön, bonus mätt på aktivitet, tjänstebil samt övriga förmåner. Vi värdesätter utveckling för dig som söker och du kommer få tillgång till Balluff Academy som ser till att personalen ständigt utvecklas som säljare och medarbetare. På sikt finns det möjlighet att axla större ansvar och du kommer med vår utvecklingsplan bli expert inom ditt område.

Din profil
Vi söker dig som är driven, har hög aktivitetsnivå, är orädd och besitter förmågan att arbeta strukturerat. Du gillar att arbeta långsiktigt och är tålmodig. Du trivs med att vara ute på fältet och ser nykundsbearbetning som mycket stimulerande.

Kravprofil

  • Dokumenterad försäljningserfarenhet, gärna inom områdena livsmedels- och förpackningsindustrin.
  • Meriterande med teknisk utbildning, gärna inom automation.
  • Svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande - Välkommen med din ansökan!


Balluff AB är ett helägt dotterföretag till Balluff GmbH; ett tyskt familjeföretag i fjärde generation som idag är en världsledande tillverkare av förstklassiga givar-, identifierings- och nätverkslösningar, samt programvara för globala systemlösningar, för alla områden inom automation. Man finns representerad i 68 länder och har ca 4000 medarbetare världen över. För mer information besök vår hemsida www.balluff.com 


Sökord: Säljare, account manager, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare