Fältsäljare Stockholm 

Nu söker vi en säljare till vårt ”Retail Sales – team”!


Arbetsuppgifter
Som säljare på Kärcher kommer du att arbeta med tydligt uppsatta mål, där du självständigt bedriver ditt försäljningsarbete ute på fältet. Du kommer främst att utveckla redan befintliga kunder genom att skylta upp, ta yta i butik och bedriva merförsäljning samt att hitta nya affärsmöjligheter. 

I samarbete med Key Account Manager för respektive kund kommer du bearbeta butikerna inom större nyckelkundsgrupper samt besöka enskilda butiker inom ett kedjekoncept och helt fristående butiker. Arbetet innebär exponering i butik, utbildning för butikernas medarbetare, säljarbete med mera. I arbetsuppgifterna ingår också planering och uppföljning via vårt CRM-system. 

Vi erbjuder

Som säljare hos Kärcher kommer du att ha tillgång till vår breda produktportfölj med många innovationer på väg och du kommer att representera ett internationellt och välkänt varumärke. Som säljare hos oss kommer du att erhålla fast lön + bonus, tjänstebil, tjänstepension, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning, är kundfokuserad, affärsdriven, produkt- och teknikintresserad och har god planeringsförmåga. Du har en ödmjuk framtoning och agerar prestigelöst mot våra kunder och ger dem en hög service. Som säljare hos Kärcher förmedlar du kunskap om våra produkter, lever i vår Kärcherkultur och värderar Kärcher högt i alla sammanhang. Du har förmågan att se hur Kärcher kan erbjuda lösningar som passar kunden och som kommer att ge dem lönsamhet i vårt samarbete.

Kravprofil

  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort
  • Minst grundläggande kunskaper i Office-paketet.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande Välkommen med din ansökan!  

 

 

Företagsbeskrivning
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 12 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för professionella användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Kärcher ABs huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet. Idag jobbar drygt 80 personer på Kärcher AB. Läs mer om Kärcher AB på www.karcher.se 


Sökord: fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, säljare, försäljare, försäljning