Säljare 
till AkzoNobel Commercial Vehicles


Vill du arbeta i ett globalt företag där det finns möjlighet för dig att växa och utvecklas inom företaget?

Som säljare på Akzo Nobel Commercial Vehicles kommer du ansvara för försäljning, support och service mot både befintliga och nya kunder. Du kommer arbeta med Sverige som arbetsområde då kunderna finns över hela landet, detta ger dig frihet att kunna planera ditt arbete. Du kommer ingå i ett team, där ni tillsammans ansvarar för att uppnå gemensamma mål. Du komma att arbeta mot bil/lastbilsindustrin och OEM- kunderna.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Du kommer regelbundet besöka befintliga och potentiella kunder.
  • Du arbetar aktivt med relationsbyggande försäljning.
  • Du kommer att ha budget, -resultat och kundansvar.
  • Du ger teknisk support till återförsäljare och verkstäder.

Din profil

  • Du har ett väl utvecklat affärssinne, är van att arbeta självständigt och strukturerat med stort eget driv.
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.Du är van att arbeta strategiskt och i projekt i nära samarbete med installatörer.
  • Du har goda IT-kunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Har du erfarenheter av försäljning inom industrin, kombinerat med ett tekniskt intresse och försäljning, har du dessutom erfarenheter från färgindustrin är det meriterande.
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenheter och stor förståelse av försäljning mot industrin. Har du dessutom kunskap/förståelse för lackering är det mycket meriterande då kunderna oftast är väldigt kunniga inom området.

Kontakt
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Ann Szieger, 040-660 67 23.

Urval sker löpande, vi ser gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

AkzoNobel Vehicle Refinishes är en av världens ledande leverantörer inom fordonsindustri och eftermarknad samt flygindustri. Vehicle Refinishes huvudkontor återfinns i Sassenheim, Nederländerna, där också de största enheterna för utveckling, tillverkning och distribution återfinns. I Norden bedrivs verksamheten i enheten Akzo Nobel Car Refinishes AB, som marknadsför och säljer varumärkena Akzo Nobel®, Sikkens® och Lesonal®. I Norden och i Sverige ligger tyngdpunkten på eftermarknaden för fordon, dvs reparationslackering av personbilar och lackering av tunga fordon.