Produktansvarig säljare pumpar 
Göteborg 

Vad triggar dig? En utmanande och säljande teknikroll i ett framgångsrikt företag? Att jobba med världsledande produkter? Att alltid i förväg veta hur din arbetsdag ser ut? Om du svarar ja på de två första frågorna så läs vidare!!

Som produktansvarig säljare ingår du i ett team av 12 personer på vår Technical Sales Support. Förutom basutbudet av pumpar kommer du ha ett eget produktansvar för specifika pumptyper. Det innebär att du tar ett helhetsansvar för delar av vårt produktsortiment utifrån t ex teknik, pris och säljmaterial. Du arbetar tight tillsammans med både utesälj och säljsupport och de huvudsakliga arbetsuppgifterna består av:

  • hantering av förfrågningar och ta fram offerter m h a av våra konfigureringsprogram
  • föra tekniska diskussioner med kunderna
  • rekommendera rätt produkt på rätt plats efter tekniskt och kommersiellt avvägande
  • kontakt med tillverkande enheter inom KSB samt externa leverantörer

Därutöver kommer du att utbilda, vägleda och agera teknisk expert inom ditt produktområde externt och internt samt genomföra sambesök med utesälj och ibland göra egna kundbesök.Befattningen är stationerad i Göteborg och innebär ibland resor till kunder och leverantörer. Det innebär att det är ett krav att du har B-körkort.

 "Mitt namn är Ola Hedwall och jag började på KSB 2005 och är idag produktansvarig säljare för ventiler. KSB är en arbetsplats där vi arbetar självständigt i mindre team av mycket kompetenta och härliga kollegor. Det finns goda möjligheter att forma och utveckla sin roll i företaget. Jag trivs i företaget för att jag har kunniga och engagerade kollegor, vi arbetar med ett starkt varumärke och med bra produkter som vi själva tar fram och producerar. Vi är både det stora globala företaget och samtidigt det lilla lokala. Jag tror på framtiden och att vi har goda möjligheter att växa vidare inom våra områden, med ett stort fortsatt engagemang att lösa våra kunders behov."

Din profil
Du är en engagerad, målinriktad och socialt utåtriktad person. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt och har eget driv och utmanar gärna dig själv för att lyckas med ditt uppdrag. Du ser möjligheter och är ansvarstagande och ser service till kunden som en självklar del i arbete. 

Din bakgrund
Vi söker i första hand någon med erfarenhet av pumpförsäljning eller arbete med roterande utrustning i annan form, kanske kommer du från service- eller konsultsidan? Din personlighet och inställning kommer dock i slutändan att var avgörande. Kan du tekniken och är beredd att satsa så är du varmt välkommen med din ansökan. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Självklart har du goda datakunskaper och är en van och proffsig användare av olika program och affärssystem. 
Låter detta som något för dig? Skicka då in dina handlingar redan idag.

Kontakt
Mer information om tjänsten lämnas av Sarah Björk på tfn. 070-4202496.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser gärna att du ansöker omgående.


Välkommen med din ansökan till ett spännande och teknikorienterat säljjobb!

KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har drygt 15 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 69 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom industri, energi, VA och VVS. Omsättningen 2017 uppgick till drygt 295 MSEK.

KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.

Sökord: säljare, utesäljare, distriktsäljare, fältäljare, regionsäljare, account manager, försäljare, innesäljare, industri, pumpar, ventiler, teknik, process