Vill du bli del av ett team som med framgång och lång erfarenhet arbetar med helhetslösningar inom etikett & printerlösningar?

Vi behöver förstärkning och söker nu en

Account Manager/Säljare med placering i Mälardalen

Arbetsbeskrivning

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad. Som Account Manager/Säljare hos Märkas arbetar du med helhetslösningar, vi levererar etiketter från vår egen produktion i Åstorp och adderar till skrivare och applikationslösningar med stöd av vårt eget Print & Apply team och ledande partners. Du kommer driva och utveckla försäljningen mot både befintliga kunder men också lägga ett stort fokus på att utveckla samarbete med nya kunder. Du ansvarar för stora delar av säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro hos kund ger resultat. Du kommer ha din placering i Mälardalsregionen och utgå från hemmakontor alternativt från vår koncerns fabrik i Södertälje. Det förekommer en del övernattningar.

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av komplex försäljning på fältet och har ett tekniskt kunnande och intresse.
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer.
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad, noggrann och en god kommunikatör.
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt, stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak, vi har marknadsmässiga bra villkor. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 0706 57 80 74.Urval sker löpande.

Om Märkas

Märkas är specialiserat på tillverkning och försäljning av helhetslösningar inom etiketter och appliceringsutrustning. Från enheten i Åstorp levererar vi produkter till ett 50 tal länder på global basis. Vi erbjuder effektiva och intelligenta etikettlösningar som kommunicerar. Bolaget omsätter ca 165 MSEK och har 75 anställda med försäljningskontor i Åstorp, Södertälje, Sundsvall, Västra Frölunda, Norge och Schweiz.Vårt sätt att arbeta karaktäriseras av nyfikenhet, innovation, proaktivitet, pålitlighet och passion. Det gör vi genom att sticka ut, vara annorlunda, ha hög kompetens och noggrannhet för att ta en ledande position. Våra kunder är både lokala och globala varumärken inom bl.a verkstadsindustri, handel, fordon, livsmedel, logistik etc. Eson Pac Group där Märkas ingår ägs av Nalka Invest och grundarfamiljen. Läs mer på www.markasab.com

Märkas – Kommunikation som fastnar

Sökord: Acount Manager, säljare, försäljare, försäljning, marknad, fältsäljare