Teknisk säljare

Gunnebo Industrier är i en tillväxtfas och söker nu en säljare av lyftprodukter till Östra Sverige. Distriktet täcker Stockholmsregionen och Mälardalen och sträcker sig ungefär mellan Söderhamn, Arboga och Västervik. Som säljare får du uppdraget att utveckla försäljningen och uppnå långsiktig tillväxt i regionen. Kunderna finns inom återförsäljarledet, industri, byggindustri, hamnar, tillverkare, bärgnings- och räddningstjänst, verkstäder mm. Helt enkelt överallt där man behöver göra tunga lyft.

Om tjänsten
Som Teknisk säljare har man eget säljansvar i sitt distrikt. Vi vill att du skall ta dig an denna utmaning som om det vore ditt eget företag. Du ser då nöjet i att hitta och utveckla nya affärer, så väl som att upprätthålla och vårda de redan etablerade kundrelationerna. Du trivs med att vara där det händer, alltså hos våra kunder. 

Kundkontakt, problemlösning och effektivisering för våra kunder, att vinna order och kunder är vad som driver dig. Du är duktig på att bygga relationer för långsiktiga samarbeten med både kunder och kollegor. Säljprocesserna kan vara både korta och långa, små och större kundprojekt. En viktig del av arbetet är kunduppföljning och att lyssna in kundens behov och synpunkter.

Du utgår från hemmakontor någonstans i distriktet och rapporterar direkt till Sverigechefen. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. 

Vi erbjuder
Försäljning av marknadsledande produkter med hög kvalitet och ett synnerligen starkt varumärke i branschen. Säljrollen är en stimulerande utmaning med stort eget ansvar, och med support från vår verkstad, lager, innesälj, teknisk support och produktavdelning i Göteborg.  Vi erbjuder dig en grundlig introduktion, fast grundlön med bonus, tjänstebil och professionellt säljstöd, samt goda karriärmöjligheter i Sverige eller i andra länder. 

Din profil
Vi söker en resultatinriktad och engagerad säljare med stort eget driv. Som person är du självgående, positiv, affärsmässig, målinriktad och drivande. Du har lätt för att bygga relationer och är en god lyssnare. En kombination av lagspelare med eget driv och prestigelöshet passar perfekt i vårat härliga team!

Kvalifikationer

  • Utbildning inom teknik, ekonomi eller försäljning
  • Tekniskt kunnande och intresse
  • Erfarenhet av försäljning, gärna värdebaserad försäljning med teknisk inriktning inom industri/bygg eller liknande
  • I tjänsten ingår resande
  • B-körkort och god datavana är en förutsättning

Är detta något för dig?
Kontakta gärna Sverigechef Andreas Leinsdorff, tfn 072-704 37 33, för att få mer information om tjänsten. Om du har frågor kring rekryteringen kan du kontakta personalchef Tove Westerberg, tfn 0470-75 75 33. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i Sverige, Norge samt USA och egna försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.  

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi produkter som möter framtidens krav. Läs mer på www.gunneboindustries.com

Sökord: teknisk säljare, teknik, säljare, fältsäljare, utesäljare, försäljare, försäljning, regionsäljare, distriksäljare