ACCOUNT MANAGER 


Vi expanderar och vill öka vår lokala närvaro och söker därför fem hungriga Account Managers som vill vara med på vår resa, till vårt försäljningsbolag Luna Sverige AB.

Luna Group är en heltäckande leverantör av verktyg och förnödenheter för professionellt bruk till industri- och byggsektor med täckning i norra Europa. Vår affärsidé är att förse våra kunder med verktyg och förnödenheter på ett sätt som bidrar till enkelhet i deras verksamhet och ökar sin lönsamhet. Vi gör det genom att hjälpa våra kunder med lägre kostnader för logistik och administration, vi utbildar och ger support i allt från sälj och produkt till digitalisering. Vi förhandlar priser på över 100 000 produkter med professionella urval bland fler än 500 varumärken. Luna Group har närvaro i 20 länder och en årlig omsättning på ca 1500 MSEK. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen. Läs mer om oss på www.luna.se

VÅRT ERBJUDANDE
Luna Group står inför en spännande resa där vi satsar framåt. Luna Sverige AB, som är det svenska säljbolaget inom Luna Group, söker nu fem hungriga, drivna och engagerade Account Managers till våra olika distrikt för att öka vår lokala närvaro.
Norra Norrland som sträcker sig från Umeå till Kiruna och Gällivare.
Södra Norrland som innefattar Örnsköldsvik, Sundsvall, Östersund.
Södra Sverige som innefattar Skåne, Blekinge, delar av Halland samt Småland.
Sydöstra Sverige innefattar Södermanland, Östergötland samt norra Småland.
 Östra Sverige innefattar Stockholm, Uppsala, Norrtälje och Enköping   

Luna Sverige AB består idag av 39 personer och har försäljningsansvar för hela Luna Groups erbjudande av produkter och tjänster inom verktyg och förnödenheter till återförsäljare i Sverige.

ROLLEN
Som Account Manager mot Bygg och Industri återförsäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda byggkedjor, bygg- och industriåterförsäljare och driver säljaktiviteter mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Som Account Manager kommer du även arbeta tätt tillsammans med ett regionalt team bestående av Innesäljare, Varumärkes specialister, Business Developer och Regional försäljningschef.

VEM ÄR DET VI SÖKER
För att du ska trivas med jobbet och känna att du kommer till din fulla rätt bör du ha ett brinnande intresse för försäljning.Vi förväntar oss att du har ett stort driv, känner engagemang samt ett stort intresse för att göra affärer. Du har god initiativförmåga samt är självgående.För att trivas i denna tjänst är du van vid att ta eget ansvar för dina uppgifter och vet hur du strukturerar ditt arbete och driver processer vidare. Vidare är du resultatorienterad och energisk, sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem. Du är duktig på att bygga relationer och har ett brett nätverk inom bygg /järn- och industrifackhandeln.
Tjänsten innebär resor i distriktet och regionen med ca 50 övernattningar per år.

KVALIFIKATIONER

  • Gymnasiekompetens.
  • Relevant tekniskt kunnande och intresse för tjänstens sortimentsområden.
  • Några års erfarenhet av försäljning inom byggsektorn och industrisektorn med goda resultat.
  • Tidigare haft kundansvar och att du är en van förhandlare.
  • B-körkort.

Placeringsort: lämplig ort i distriktet.
Vi är ett företag i ständig utveckling vilket kommer att ge dig ett variationsrikt och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.


"Luna Group är ett företag med stark historik och ambitiösa mål. Här får man utvecklas ihop med fantastiska kollegor"

Simon Csikasz
Digital Marketing Manager
LÅTER DET INTRESSANT?
Urval kommer att ske löpande, passa på att skicka din ansökan redan i dag. Har du frågor om rollerna är du välkommen att kontakta:
Södra och Sydöstra Sverige Tomas Pettersson Regional Försäljningschef 0703-707603.
Norra Sverige Morgan Fasth VD för Luna Sverige på 0730-685295.

 

 

Sökord: Utesäljare, Säljare, Fältsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Regionchef, Byggsäljare, Industrisäljare, Account Manager, Sales, Field sales, försäljning