Driven Säljchef Proffs Örebro

Är du en ambitiös driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda företagskunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

Rollen som Säljchef Proffs är en nyckelroll i K-rautas framtida strategi med en ökad bearbetning av företagsmarknaden. Tjänsten är placerad på K-rauta i Örebro och du kommer rapportera till Varuhuschefen. Som Säljchef Proffs ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål.

Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision.

Arbetsuppgifter & Ansvarsområden

 • Du kommer sälja till befintliga företagskunder och vidareutveckla relationer
 • Din uppgift blir att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella nya kunder
 • Du arbetar aktivt för att utveckla Proffs-delen och försäljningen på varuhuset
 • Scanna av marknaden efter upphandlingar samt offerera på nya objekt
 • Rollen innebär att du ska bidra till utveckling av marknadsplan och aktivt delta i genomförandet av aktiviteter
 • Du kommer att ansvara för avdelningens budget, försäljning och bruttovinst
 • Din uppgift blir även ett personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt ha hand om rekrytering, introduktion och vidareutveckling av medarbetare
 • Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt

Din profil

 • För att lyckas som Säljchef Proffs har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer
 • Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör
 • Du har vidare lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp
 • Vi ser också att du har ledarambitioner och det är självklart meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet

Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med företagsförsäljning. Vi ser gärna att du även har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln.

Du bör vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande.

Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. 

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna Ulf Hammar på Säljpoolen som vi samarbetar med i denna rekrytering. Honom når du på 070-606 31 00 eller ulf.hammar@saljpoolen.se

Vi ser fram emot din ansökan!K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.  Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.