Vi skall bli Sveriges mest eftertraktade leverantör inom vår bransch, vill du bli en del av vår framgång och tillväxt?


Teknisk innesäljare till Göteborg

Vi söker dig som är social, glad och tycker om att samarbeta, samtidigt som du tar egna initiativ och hugger in där det behövs. Du kommer att hjälpa våra utesäljare och supporta våra kunder ute i landet.

Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer arbeta med framförallt befintliga men även nya kunder inom Processmätteknik. Du är länken mellan Fagerbergs kunder och leverantörer där du ger kunden bästa tänkbara service och ser till att kvalitet- och leveranssäkerheten fungerar. Du ger teknisk support, skriver offerter och order. Till ditt förfogande finns en kunnig organisation som stöttar dig i ditt arbete.

Profil
Du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang. Du tycker om att göra affärer och är utåtriktad med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:

  • Nyfiken och tycker om att arbeta med flera olika arbetsuppgifter
  • Förmåga att hitta lösningar för kunder
  • Erfarenhet av försäljning mot industrin är ett plus
  • Teknisk förståelse
  • Förmåga att kommunicera både internt och externt
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • God PC-vana
  • Erfarenhet av CRM- och ERP-system är en fördel
  • Vi använder LIME (CRM) och Jeeves (ERP)

Vi erbjuder
Du får ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med starka och långa relationer till våra kunder och leverantörer.
Det är viktigt för Fagerberg att ha medarbetare som trivs och presterar bra och därför erbjuds, bra anställningsvillkor med fast lön, privat sjukförsäkring, träningsbidrag samt ITP-pension i ett företag med stabil ägare. Har du rätt profil och rätt inställning ser vi framåt att utvecklas tillsammans. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Göteborg.

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Säljpolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 031-704 51 79. Urval görs löpande och vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan

Fagerberg har försett svensk industri med senaste teknik för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder vi Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin. Det är branscher med höga krav på såväl produktkvalitet och tillgänglighet som på kompetens och kvalitetssystem. Företaget omsätter ca 300 mkr med 56 personer anställda. Huvudkontoret finns i Göteborg.

För mer information, besök vår hemsida www.fagerberg.se

Sökord: säljare, innesäljare, försäljare, försäljning, teknik, teknisk säljare