Aereco expanderar och söker nu

En Säljare till Stockholm/Mälardalen

Vi letar efter dig som vill vara med och bygga upp vår marknad med fokus på Stockholm med omnejd, men det kan även förekomma resor i övriga landet. Då vi är nya i Sverige kommer du i huvudsak jobba mot nya kunder som återfinns bland fastighetsägare, främst inom allmännyttan men även privata sådana. Konsulter och entreprenörer inom ventilation ingår också i den kategori du skall bearbeta. 

Du ansvarar för huvuddelen av säljprocessen* vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och förstår att din närvaro i marknaden ger resultat. Du utgår från ditt hemmakontor men vet att det är ute hos kunderna affärerna görs.
(*=Offertskrivning och teknisk uppbackning får du från kontoret i Malmö) 


Personlighet och kompetens

  • Erfarenhet av uppsökande, projektorienterad fältförsäljning, gärna mot ovanstående kundkategori
  • Teknisk utbildning, helst inom VVS
  • Självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende hos kund, med sikte på långsiktiga relationer
  • Vågar ta egna initiativ
  • Gott tålamod, då det kan ta lång tid från första kontakt till avslut
  • Du har stort affärssinne, är strukturerad, noggrann och en problemlösare
  • God IT-vana
  • Hanterar svenska mycket väl i tal och skrift
  • B-körkort

Vi kan även se dig som kommer från konsult- eller installatörsledet inom ventilation, som tidigare funderat på säljyrket.


Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande jobb i ett mindre företag med fokus på kvalitet i såväl våra produkter som i allt vi gör. Du kommer att rapportera till vår Nordic Sales Director. Vi har marknadsmässiga villkor med fast lön. Tjänstebil, individuell pensionslösning och friskvårdsbidrag ingår i tjänsten. 

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar på telefon 070-606 31 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Aereco Ventilation AB (www.aereco.se) är sedan mitten av 2017 ett nystartat, helägt svenskt dotterbolag till franska Aereco S.A. (www.aereco.com) som grundades 1983. Moderbolaget ligger strax utanför Paris i Frankrike med egen produktion och finns representerat i stora delar av världen. Koncernen är privatägd av grundarens två söner vilka båda är verksamma i bolaget. Vi är idag mer än 400 anställda i koncernen. Vår unika lösning bygger på ett patenterat membran som känner av luftfuktigheten i rummet och därigenom öppnar och stänger våra ventiler och don. Utöver dessa har vi idag ventilationslösningar för byggnader (främst bostäder) som även omfattar även fläktar m.m. till S-, F-, FX- och FTX-system. Såväl individuella lösningar som till flerfamiljshus.