Säljare till södra Sverige
Lednings- och Hydraulikkomponenter


För vår fortsatta expansion söker vi nu affärsinriktad säljare till södra Sverige som skall bearbeta både OEM-kunder och återförsäljare. Våra kunder finns framförallt inom entreprenadmaskins-, skogsmaskins och lantbruksmaskinsbranschen. Distriktets geografiska gränser är flexibla och kan justeras beroende på sökandes bostadsort. Din viktigaste uppgift blir att vidareutveckla samarbetet med befintliga kunder samt besöka nya potentiella kunder. Du kommer att arbeta självständigt och driver dina egna affärer. Mycket av tiden tillbringar du ute hos kunderna.

Till din hjälp har du en mycket stark och erfaren kundservice- och tekniksupportorganisation.


Vi tror att du

  • Har erfarenhet av teknisk försäljning
  • Har erfarenhet av att bygga upp och utveckla kundrelationer
  • Är affärsmässig och inger ett stort förtroende
  • Har ett stort driv och är resultatorienterad
  • Har en god kommunikativ förmåga
  • Har god teknisk kunskap och/eller utbildning


Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierat arbete med stort eget ansvar i ett flexibelt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer arbeta tillsammans med stöttande och engagerade medarbetare.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta gärna Säljpoolens rekryteringskonsult, Ann Szieger på telefon 0768-559912.


AMAB Hydraul är ett av marknadens starkaste varumärken och erbjuder ett brett sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder och eftermarknad. Vi har en stark supportorganisation med lång erfarenhet som hjälper våra kunder att välja rätt komponenter samt att ta fram systemlösningar. Produkterna levereras ut från vårt huvudlager i Malmö, från våra egna filialer samt från vårt distributörsnätverk som är rikstäckande och finns på ca 100 orter i Sverige. Våra ledord är Kvalitet-Kompetens-Tillgänglighet! Vi är 55 anställda och omsätter ca 170 MSEK.

www.amabhydraul.se