Produktionsledare
till vår anläggning i Limhamn

 

Vi är landets största leverantör utav hotell- och restaurangtextiler och brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment utav textiler och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder. Anläggningen omsätter ca 60 MSEK och har ca 40-60 medarbetare beroende på säsong.

Vi söker nu för omgående tillsättning en produktionsledare till vår anläggning i Limhamn.

Tjänsten
Som produktionsledare erbjuds du ett arbete som är både omväxlande och utmanande med fokus på produktionsledning. Du är en av två produktionsledare som har ansvaret bl.a. för planering, kvalité, leverans och personal. Arbetet sker i stor utsträckning i nära samarbete med övriga funktioner inom företaget. Ditt ansvarsområde omfattar totalt ca 30-50 personer beroende på säsong. Det kan förekomma varierande arbetstider under högsäsong.

Mer specifikt innebär rollen:

  • Arbetsledning av produktionspersonal för att kunna möta produktionsmål
  • Säkerställa leveranser
  • Resursplanera och skapa förutsättningar för arbetsrotation
  • Ansvara för utvecklingssamtal och kompetensutveckling av produktionspersonal
  • Verka för en god arbetsmiljö, kontinuerligt driva genomförandet och tillämpningen av riskbedömningar
  • Aktivt driva kontinuerligt förbättringsarbete och effektiviseringar av produktionen inom ansvarsområdet
  • Introduktion av ny personal
  • Implementera 5 S

Du rapporterar till produktionschefen och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din personliga egenskaper
Du är en lagspelare, du lever som du lär och ha förmågan att kunna leda genom exempel. Som person bör du vara lösningsorienterad, strukturerad och organiserad.  Du är trygg i dig själv, har en positiv livssyn och har bra med energi.

Krav
Du har minst ett par års erfarenhet av att driva team framåt samt motivera och utveckla dina underställda. Vi tror att du lägst har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller annan relevant teoretisk utbildning, inriktning mot industri är en fördel. Har du arbetat med Lean production, 5S eller liknande är det ett plus.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef, Bent Christiansen på tfn 070-833 42 37 eller Produktionschef Tina Ferdinandsson på tfn 073-233 74 14.Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval och din ansökan vill vi ha senast söndagen den 10 februari 2019. Vi ser fram emot din ansökan! 

 


Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.