Vi öppnar en ny butik och behöver därför ytterligare förstärkning och söker nu en:
 
Säljare till Stockholm - Bromma
 
Arbetsbeskrivning
Som Säljare hos Swedol är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna med att arbeta med Swedol som samarbetspartner till dina kunder. Tjänsten kan i hög grad beskrivas som en konceptförsäljning där du även kommer bedriva försäljningen av Swedols mycket stora produktutbud från marknadsledande tillverkare och deras egna varumärken. Du kommer att ha stort fokus på nykundsbearbetning men självklart också utveckla kontakten med våra befintliga kunder.
 
Dina kunder finns inom våra fokusmålgrupper: Bygg/Anläggning, Åkeri/Transport, Jord/Skog samt Industri/Verkstad och du arbetar mest mot små och medelstora företag. Du arbetar självständigt med alla delar av säljprocessen och ansvarar för att nå dina mål och din budget. Du har ett nära samarbete med Swedols egna butiker på distriktet där ni tillsammans ska se till att ge våra kunder förstklassig service och vägledning.
 
Du utgår hemifrån och rapporterar till distriktansvarig Säljchef. Din boendeort är i närhet till butiken i Bromma.
 
"Det jag gillar mest med att jobba för Grolls/Swedol är att få komma ut och träffa alla olika typer utav kunder. Du kan träffa företag på förmiddagen med ett tiotal anställda för att sedan på eftermiddagen ha möte med företag på flera hundra anställda, det är en stor charm med jobbet. Grolls/Swedol är en trygg arbetsgivare, gör man det lilla extra och jobbar hårt finns det utvecklingsmöjligheter inom företaget. Så är du tävlingsinriktad, vill pusha dig själv, gillar högt tempo, hålla många bollar i luften
och få träffa alla typer utav företag, då har du kommit rätt!"
- Daniel Palombo, Säljare
 
Din profil
 
  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B, meriterande ifrån branschen eller närliggande bransch.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du gillar att göra affärer och ta order hos kund.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort och bor lämpligen med närhet till butiken.
Vi erbjuder
Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor. Tjänsten en heltidsanställning.
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.
 
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Välkommen med din ansökan!
 
Swedolkoncernen är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista. Läs mer på vår hemsida.
 
Sökord: säljare, säljchef, utesälj, bygg, anläggning, industri, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare