Vill du vara med och utveckla den Nordiska Dagligvaruhandeln för Doggy AB?

Vi söker nu en 
Affärsområdeschef DVH Norden
till vårt kontor i Vårgårda
 
Arbetsuppgifter
Som Affärsområdeschef DVH Norden kommer du ha ett totalansvar för försäljningsutvecklingen i de nordiska länderna. Du skall säkerställa att vår positiva utveckling i Norden fortsätter och kommer att leda samt fördela arbetsuppgifterna inom affärsområdet. Du ansvarar för att sätta strategiska och taktiska planer och att de införlivas på den nordiska dagligvarumarknaden. I rollen som Affärsområdeschef ingår även budget, prognoser, kundplaner, säljaktiviteter, årsförhandlingar samt prisjusteringar.

Du är en del av vårt internationella sales management team och rapporterar direkt till vår försäljningsdirektör. Ditt team består idag av Key Account Managers, Category Manager, Säljchef Dagligvaruhandeln, Teamledare/Butiksutvecklare, Säljkår samt Säljkoordinator.

Vi söker dig som

  • Har en lång erfarenhet i ledande befattningar inom FMCG
  • Har mycket goda ledaregenskaper
  • Har ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv
  • Har en god planering och struktur i arbetet
  • Är resultat- och lösningsorienterad

Som person är du flexibel, utåtriktad samt bra på att skapa, utveckla och bibehålla goda relationer såväl externt som internt. Du kan kommunicera obehindrat i engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Doggy AB erbjuder ett utvecklande och spännande arbete i ett företag med stora ambitioner och en stark framtidstro.  

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du välkommen med din ansökan

För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Dan Andersson på 0708-12 88 88.

Varmt välkommen med din ansökan!


Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 150 anställda och har en årlig omsättning på ca 500 miljoner kr. Doggy är verksamt i mer än 15 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är både zoofackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy, Bozita och Bozita Robur.  

Läs mer om oss på vår hemsida.