Produktspecialist / 3rd line support
Göteborg 


Vi är inne i en expansiv fas och söker därför ytterligare en supportspecialist till vårt team på Gunnebo Cash Automation i Göteborg, Sisjön! 

Om tjänsten
Som 3rd line support kommer du att vara vår tekniska expert och ansvara för kommunikationen med Gunnebos serviceorganisationer och partners i världen. Du kommer att arbeta med teknisk support, utbildning, delta i viktiga kundprojekt samt arbeta som produktspecialist.

"Vi sitter i nyrenoverade och trivsamma lokaler och jag har verkligen känt mig välkommen sedan första dagen på Gunnebo Cash Automation. Det är ett gäng hjälpsamma kollegor som tar bra hand om varandra.

Det finns stora möjligheter att utvecklas inom flera teknikområden, bl.a. mjukvara, mekanik och elektronik, tack vare en stor teknisk bredd inom produkterna. Det är ett lagom stort bolag med snabba beslutsvägar där man får förståelse för helheten. Arbetet är internationellt och innefattar mycket kontakt med våra dotterbolag samt externa distributörer vilket öppnar många möjligheter.

Även om mängden kontanter minskar i Norden, så är behovet stort i övriga Europa och världen. Därför upplever våra kunder ett ökat behov av att ha full kontroll på sina kontanter och skydda sin personal."
- Mats Dahlquist, Central technical Support engineer

Arbetsuppgifter

 • Vara teknikexpert gällande SafePay produkter och CashControl
 • Ansvara för central utbildning på SafePay-produkter
 • Ta fram teknisk dokumentation
 • Delta vid pilotinstallationer i nya länder eller i viktiga projekt där SafePay skall introduceras
 • Aktivt arbeta med kvalitets-/förbättringsarbete på SafePay-produkterna
 • Resor ingår i tjänsten både i Sverige och globalt

Kvalifikationer

 • Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
 • Erfarenhet av konfiguration och installation av mjukvara
 • God felsökningsförmåga samt förstår interaktion i system
 • Erfarenhet av webapplikationer, java och nätverk
 • Goda kunskaper i tal och skrift i engelska och svenska

Meriterande om du även har arbetat med tekniskt arbete med kassahanteringsprodukter, IT- service eller databaser

Din profil
Som person är du social, kommunikativ och pedagogisk. Du har erfarenhet av att sitta i en supporterande roll och arbetar lösningsfokuserat för att driva ditt arbete framåt. Du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att knyta nya kontakter och gillar problemlösning. Vi ser gärna att du har ett stort teknikintresse.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande arbete med världsledande produkter. Vi ingår i en stor koncern, men vår vardag påminner mer om det lilla företaget med härlig gemenskap där alla hjälps åt för att lyckas. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att ha en nyckelroll i verksamheten där vi vill att du är med och bidrar till vår fortsatta framgång.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 070-250 14 29 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Välkommen med din ansökan! 

 

Gunnebo är marknadsledande när det gäller utveckling och tillverkning av slutna och säkra kontanthanteringssystem. Tillsammans med ledande detaljister i Europa har vi utvecklat SafePay™, ett system som tillåter säker hantering av kontanter och effektivt förhindrar kassadifferenser. Sluten kontanthantering ersätter manuella kassasystem. Både betalningen och växelutbetalning sker automatiskt. Pengarna är säkrade i det slutna systemet från det ögonblick de lämnar kundens hand tills de når uppräkningscentralen. SafePay tillåter helt enkelt en effektiv administration av kontanter, vilket eliminerar kassadifferenser och ger en säkrare butik för både kunder och personal. För mer information besök www.gunnebo.se.

 

Sökord: support, teknik, supporttekniker, tekniker, service, automation, tekniskt support, produktspecialist, 3rd line