Projektsäljare 

Försäljningsorganisationen Byggpartner är en del av Lindab där ambitionen är att bli den ledande projektleverantören inom stålprodukter och hallbyggnationer. Lindab erbjuder ett effektivt koncept för affärs-, idrotts- och lantbruksbyggnader i stål inklusive stålstommar, vägg-och tak, samt konstruktion och projektering.

Ditt nya jobb
I rollen som Projektsäljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen, från kundbearbetning, teknisk rådgivning, projektering till offert och kontraktsskrivning vid försäljning av våra hallbyggnader respektive
tak och fasadmaterial. Dina kunder kommer vara allt från de stora byggbolagen till slutkunder. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga säljare och teknikavdelningen med kontor i Halmstad och Luleå. Ditt upptagningsområde är Mälardalen, Stockholm upp till Gävle. Du kan bo någonstans inom upptagningsområdet och du kommer utgå från någon av våra filialer.


Din bakgrund

  • Du har yrkes – eller högskoleutbildning inom bygg och god byggteknisk förståelse 
  • Du har arbetslivserfarenheter från byggbranschen, inom t.ex. byggbolag, konsultverksamhet, eller drivit egen firma.
  • Har du erfarenhet som entreprenadingenjör, kalkylator eller som projektledare ser vi det som meriterande. 
  • Har du arbetat med komplex försäljning är det meriterande men inget krav.


Du som person
Vi söker dig som har en mycket god social förmåga, är noggrann och duktig på att driva ditt arbete framåt. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar samtidigt att vara en del av ett team. Du är en person om inger förtroende, du är duktig på att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du brinner för byggnation, drivs av utmaningar och trivs i rollen som projektsäljare.

Företaget
Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Grevie och försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på drygt 1 862 MSEK.

Kontakt
Önskar du ytterligare information kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger, telefon 040-660 67 23

Välkommen med din ansökan! 

 

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 8 242 MSEK år 2017. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på www.lindab.com 

Sökord: projektsäljare, projektleverantör, rådgivning, säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, distriksäljare