Vi söker en
jag-
ser-möjligheter-
Account Manager Infrastruktur,
Fiber, Nätverk & Säkerhetslösningar

Brinner du för att influera och skapa nya insikter hos dina kunder? Har du ett driv att arbeta fram långsiktiga affärsrelationer med optimering av kundens verksamhet i fokus?

Hos oss är ditt personliga engagemang med ambitioner och bidrag till vår organisation det viktigaste. Har du dessutom kunskaper inom vårt produktsegment Infrastruktur, Kommunikation och Säkerhet, exempelvis nätverk, fiber, larm och kameralösningar kan du vara vår nästa kollega!   

Du blir en del av ett engagerat och skickligt team som finns placerade runtom i Sverige. Vår nya medarbetare kommer att utgå från vårt säljkontor i Umeå och bearbeta marknaden i Norra Sverige.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och vi erbjuder bland annat olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

”Tjänsten ger möjlighet till flexibilitet och handlingsutrymme. Jag har själv arbetat som Account Manager och trivdes med det stora egenansvar rollen gav. Du kommer till en liten grupp med god sammanhållning, lagkänsla och stort förtroende för varandra. Rollen har extra fokus på internt samarbete då vår nya medarbetare kommer att stötta andra Account Managers på Solar inom konceptet Infra&Com och Security” - Mikael Larsson, Sales Manager inom Infrastruktur och Kommunikation.


Fokusområden

 • Inom ditt kundsegment verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda
 • Utarbeta förslag till kundbudget, inklusive mål, estimat och aktiviteter 
 • Kundbearbetning i enlighet med utarbetad plan för respektive kundsegment
 • Avtalsförhandlingar i samråd med vår avdelning för avtalssupport
 • Säkerställa att CRM (Sales Force) uppdateras och dokumenteras enligt Solars riktlinjer för Account Managers
 • Genomföra centrala - och regionala säljaktiviteter

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av aktivt försäljningsarbete
 • Några års erfarenhet av affärsområdet (förslagsvis från säljroll, som tekniker, projektör, projektledare, utbildning)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Meriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning
 • B-Körkort då tjänsten innebär resor med tjänstebil


Profil
Som Account Manager hos oss ser vi att du har tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar resultatinriktat med god planering mot långsiktiga försäljningsmål och med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer och erbjuder kunden unika perspektiv. Du känner till vad som driver värde för kunden och vad som är god företagsekonomi. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led. Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att skapa nya insikter hos dina kunder i säljdialogen och du har hela tiden en medveten säljstrategi.

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Urval och intervjuarbete kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt! 

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Larsson, Försäljningschef, 070-186 08 06.

Varmt välkommen med din ansökan via länk!

 

 
 
Be social with us!
 
  

 


Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss.

Gå in på www.solar.se. 


Sökord: Account Manager, Kundansvarig, KAM, Säljare, Sales, Sälj, teknik försäljning