Production Planner
till vårt huvudkontor i Göteborg

 

Söker du ett spännande jobb i ett internationellt bolag? Är du dessutom på jakt efter ett jobb där du får användning av din fenomenala planeringsförmåga så ska du absolut läsa vidare!

 

Som Production Planner hos Elis Design & Supply Chain Centre kommer du att ansvara för att fabrikerna får sina order i tid, med rätt antal och all nödvändig information. Du besvarar eventuella frågor från fabrikerna gällande material och order och ansvarar senare i flödet att leveranserna skickas i rätt tid.

Du kommer att ha ett nära samarbete med våra leverantörer i Europa och Asien, personalen på centrallagret, vår kundtjänst och övriga inom Elis. Vi finns på Hisingen i helt nyrenoverade lokaler.


Tjänsten

  • Planera och administrera produktionsprocessen för utvalda fabriker
  • Se till att material finns på plats vid produktionsstart
  • Lägga inköpsorder till utvalda leverantörer
  • Leveransbevaka produktion och inköpsorder
  • Ansvara för att ev. förseningar från fabrikerna informeras till berörda efter att alla aktiva lösningar för att undvika förseningar har gjorts
  • Uppdatera produktionssiffror och ge input till olika typ av uppföljningar
  • Fakturakontrollera produktion/inköpsfakturor
  • Ansvara för inventering på utvalda fabriker 
  • Administrera relaterade skeppnings- och tulldokument


Din profil
Som person har du ett inre driv, en positiv inställning, god arbetsmoral och är självgående. Vi ser gärna att du är flexibel, strukturerad, noggrann och är duktig på att kommunicera.

Krav
Du har en eftergymnasial utbildning inom textil och inköp/planering alternativt flera års arbetslivserfarenhet från en roll med motsvarande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav såväl som goda kunskaper i Excel. Tullkunskap och erfarenhet att jobba med producenter i Asien är meriterande.

Vårt prognos- och lagerpåfyllnadssystem är SLIM4 och vårt affärssystem Movex vilket är meriterande om du har erfarenhet av.

Ansökan
Vill du veta mer om denna spännande tjänst så kontakta gärna Åse Matsson, Supply Chain Manager, på 070 283 51 25.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 10 mars 2019.

 
Elis Design & Supply Chain Centre AB is a company in the Elis group that develops and supplies companies with professional workwear and protective clothing. We develop, produce and distribute products and provide services within a broad spectrum of product segments with everything from t-shirts to protective clothing. Our office is located in Hisings-Backa. We are about 40 employees and our annual turnover is SEK 370 million. Production is located in Asia and Europe.
 
Sökord: produktion, production planner, inköp, administration, produktionsledare