Nordic Bulkers AB söker nu en 

Erfaren Logistikkoordniator
till Stockholm

Arbetsbeskrivning

Som erfaren logistikkoordinator hos Nordic Bulkers arbetar du proaktivt och projektinriktat med att boka beställningar för upphämtning och avlastning av gods gentemot våra kunder som mestadels finns inom plast-, livsmedel- och industriråvarorindustrinProjekten hanteras och planeras i olika flöden där du har ansvar för det som skall transporteras och faktureras. Mycket av arbetet utförs systematiskt i vårt transportdatasystem GTS.

Du kommer arbeta lösningsorienterat, stötta dina kollegor och arbeta både självständigt samt i grupp för att på bästa möjliga sätt underlätta våra kunders leverans.

Klicka här för att höra mer om vad Tom och Anders har att säga om bolaget och tjänsten. 

Vi erbjuder
Vi tar hand om våra medarbetare och måna om personlig utveckling. För dig som är driven och vill framåt är detta rätt plats för dig. Flera av oss har arbetat på bolaget i många år med olika typer av uppgifter och befattningar. 

Du kommer ha en fast lön + årsbonus. Vi utgår från kollektivavtalet Transport. Du tillhandahålls både friskvårdsbidrag och tjänstepension samt andra förmåner. 

Din profil
För att vara kvalificerad för tjänsten som erfaren logistikkoordinator har du tre till fem års branscherfarenhet och kan snabbt sätta dig in vår miljö. För att trivas hos oss och med våra arbetsuppgifter tror vi att du besitter följande egenskaper

  • Strukturerad och arbetar proaktivt
  • Anpassningsbar och gillar problemlösning
  • Noggrann och affärsorienterad

Som person är du även snabblärd och har hög arbetsmoral. Du har ett kritiskt förhållningssätt och är van att arbeta i olika affärssystem.

Svenska och engelska i tal och skrift på professionell nivå är ett krav. 
Det är meriterande om du har relevant utbildning inom exempelvis logistik eller ekonomi. 

Ansökan
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Företagsbeskrivning

Nordic Bulkers har sitt säte i Göteborg, med kontor spridda runtom i landet. Vi är ett helägt dotterföretag till det schweiziska företaget Bertschi AG som har sitt säte i Dürrenäsch. Verksamheten omfattar utveckling av logistiska system och koncept, samt marknadsföring av transport-, lagrings- och hanteringstjänster för torra och flytande bulkvaror. Bolaget transporterar bulkprodukter huvudsakligen i egna, specialbyggda containrar, i intermodala transportsystem på väg, järnväg och sjö inom hela Europa. Därutöver lagrar och hanterar bolaget bulkmaterial i hamnterminaler utefter svenska kusten. Vår vision är att genom intermodala logistiklösningar kunna erbjuda våra kunder en kvalitativ och mer hållbar transprotkedja i en marknad som annars kännetecknas som miljömässigt ohållbar.

Sökord: Logistik, kooridnator, speditör, customer service, kundtjänst