Nu söker vi en kvalificerad medarbetare som vill hjälpa oss att växa och behöver därför utöka vårt team med en

Sales Account Manager
till Göteborg 

Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla marknaden inom vårt affärsområde Integrated Security med inriktning på elektronisk säkerhet såsom , kamera- larm och tillträdeskontroll mm. Du kommer driva och utveckla försäljning på fältet både mot befintliga och nya kunder. Du kommer även att projektleda mindre installationer samt stötta dina KAM kollegor i olika projekt. Våra kunder återfinns främst inom bank och industrin. Exempel på lösningar kan vara inom kamera-, larm- och tillträdeskontroll. Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Göteborg och kunderna finns främst i Västra och Södra Sverige vilket innebär att det kan förekomma en del övernattningar.


Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av försäljning på fältet och det är mycket meriterande om du har arbetat i säkerhetsbranschen
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad och noggrann
  • Du har B-körkort och god IT vana
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift


Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt och marknadsledande stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i vår säljorganisation. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 0706 57 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Gunnebo Nordic AB är det svenska säljbolaget i koncernen Gunnebo. Koncernen är en global leverantör av säkerhetsprodukter, service och mjukvara inom kontanthantering, entrésäkerhet, kassaskåp & valv samt larm och kameraövervakning till banker, detaljhandel, kollektivtrafik, offentliga och kommersiella byggnader samt industri- och högriskanläggningar. Gunnebo-koncernen har säljbolag i 25 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien/Stillahavs-området och Amerika samt ett nätverk av distributörer på ytterligare 100 marknader. Koncernen sysselsätter 4 400 anställda och har en årsomsättning på 4 900 Mkr. För mer information om Gunnebo-koncernen, gå in på vår webbplats för investerare, www.gunnebogroup.com

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, utesäljare, account manager, sales account manager,