Affärsutvecklare 
Trådlös gasmätning för industrin
Göteborg

Dräger erbjuder en fri och varierande tjänst inom ett väl etablerat företag som kännetecknas av produkter med hög kvalité. Vi är först med att kunna erbjuda marknaden trådlös gasmätning inom industrin. Vi söker dig som vill ansvarar för ett nytt affärsområde och introducera framtidens teknik-Trådlös Gasmätning. Vi riktar oss främst mot processindustrin i Sverige och offshore i Norge. Du kommer att utgå från vårt kontor i Partille och rapporterar till vår försäljningschef. 


Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare kommer du att ansvara för att  utveckla affärsområdet för trådlös gasmätning och introducera en ny produkt på marknaden. Din uppgift blir att driva upp marknade för att skapa ett förtroende och kunna påvisa fördelarna med trådlös gasmätning.
  • Du äger projekten från första besöket till leverans och följer upp mot eftermarknad
  • Ta fram offerter och affärsförslag till kunderna
  • Identifiera och kontakta beslutsfattare
  • Delta på mässor och utställningar

Din Profil
För att lyckas i rollen är du driven, initiativskapande och har förmågan att bryta ny mark inom ett affärområde. Du  har ett utvecklat affärmannaskap och har lätt att ta till dig ny teknik. Du är van att vara ute hos kunder för att bygga relationer och van att kommunicera med företagsledning.
 
  • Civil- eller högskoleingenjör 
  • Industriell bakgrund med god teknisk förståelse 
  • Arbetar disciplinerat och resultatinriktat 
  • Meriterande med förståelse för automation och instrumentering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God förståelse för norska

 

Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ och ansvarstagande.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt! 

Välkommen med din ansökan!


Om Dräger
Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicinteknik och säkerhetsteknik. Man utvecklar avancerad utrustning och lösningar som används över hela världen. Var man än använder Drägers produkter, handlar det om att skydda och rädda liv. Produkterna används inom industrin, processindustrin, gruvindustrin, sjukvården, räddningstjänsten och för brandsäkerhet.

Sökord: gasmätning, BDM, industri, processindustri, affärsutveckling, teknisk säljare, försäljningsingenjör, trådlös gasmätning, automation, instrumentering, processansläggningar, kontrollsystem, affärsmannaskap, affärområde, business development, offshore