Affärsutvecklare 
Trådlös gasmätning för industrin
Göteborg

Dräger erbjuder en fri och varierande tjänst inom ett väl etablerat företag som kännetecknas av produkter med hög kvalité. Vi är först med att kunna erbjuda marknaden trådlös gasmätning inom industrin. 
 
Vi söker dig som vill ansvara för ett nytt affärsområde och introducera framtidens teknik-Trådlös Gasmätning. Vi riktar oss främst mot processindustrin i Sverige och offshore i Norge. Du kommer att utgå från vårt kontor i Partille och rapporterar till vår nordiska försäljningschef. 

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare för trådlös gasmätning kommer du främst att bearbeta våra befintiliga kunder för att visa på fördelarna med trådlös teknik. Säljcyklerna är långa och din uppgift blir att bygga upp ett förtroende för att strategiskt bearbeta marknaden. 

  • Du äger projekten från första besöket till leverans och följer upp mot eftermarknad
  • Ta fram offerter och affärsförslag till kunderna
  • Identifiera och kontakta beslutsfattare
  • Delta på mässor och utställningar

Din Profil
För att lyckas i rollen trivs du i en rådgivande roll där du får möjlighet att använda dina kunskaper och vinna kundens förtroende. Du har ett utvecklat affärsmannaskap som kompletterar din egen tekniska profil med kvalitetsmedvetenhet och en god säljande förmåga.
 
  • Högskoleutbilning med teknisk inriktning
  • Brancshkunskap om processer inom industrin
  • Förståelse för automation och instrumentering
  • Kännedom om  vilka applikationer som fungerar med befintliga anläggningar och system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God förståelse för norska 
Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ och ansvarstagande.


Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt! 

Välkommen med din ansökan!


Om Dräger
Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicinteknik och säkerhetsteknik. Man utvecklar avancerad utrustning och lösningar som används över hela världen. Var man än använder Drägers produkter, handlar det om att skydda och rädda liv. Produkterna används inom industrin, processindustrin, gruvindustrin, sjukvården, räddningstjänsten och för brandsäkerhet.

Sökord: gasmätning, BDM, industri, processindustri, affärsutveckling, teknisk säljare, försäljningsingenjör, trådlös gasmätning, automation, instrumentering, processansläggningar, kontrollsystem, affärsmannaskap, affärområde, business development, offshore