Automationstekniker
Halmstad & Ängelholm 


Vi kan erbjuda dig en tjänst i ett team med stark gemenskap där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål.

Vi växer och vi behöver utöka vårt team med fler automationstekniker i Halmstad och Ängelholm, för att möta våra nya spännande projekt. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större. 

Vi på Systeminstallation arbetar för effektivare anläggningar och fastigheter med minskad miljöpåverkan. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet blir bättre inomhusklimat och minskade energikostnader. 

Arbetsuppgifter
Som automationstekniker kommer du att montera och installera styr & regler anläggningar ute hos våra kunder. Du jobbar både med nyinstallation & felavhjälpning och har ett nära samarbete med övriga avdelningar. 

Din Profil
Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du gillar utmaningar och arbetar lösningsorienterat. Du är van att jobba självständigt och strukturerar ditt arbete effektivt.

  • El-utbildning eller några års yrkeserfarenhet
  • Förståelse för styrsystem
  • B-körkort

Vi känner en stor yrkesstolthet och söker dig som har samma inställning.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Vänligen ansök snarast då urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Systeminstallation
Systeminstallation startades 1998. Tio år senare var vi 24, vi utsågs till Årets Företagare i Varberg och vinnare av stadens Miljöpris. Idag, 2019, är vi drygt 86 medarbetare som arbetar på våra kontor i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Ängelholm. På kontoret i Halmstad finns projektledare, programmerare, automationstekniker och energiingenjörer. På kontoret i Ängelholm finns idag projektledare och automationstekniker. Men som sagt vi växer!

Sökord: elmontör, installationstekniker, tekniker, montör, elektriker, el, installation, styrsystem, automation, styr & regler, automationsteknker