Flamco lanserar många nya spännande produkter och har en kraftig ökad försäljning. Därför behöver vi nu ytterligare en 

VVS säljare
till Stockholm med omnejd


Om tjänsten
Som teknisk säljare kommer du ingå i vårt härliga säljteam. Du kommer att arbeta med försäljning och marknadsföring av våra produkter på den svenska marknaden. Din roll blir att utveckla försäljningen genom grossister, installatörer, VVS-konsulter och fastighetsbolag.

Din profil
Som person är Du positiv och duktig på att skapa och vårda långsiktiga relationer. Då tjänsten innebär ett stort mått av eget ansvar ställs höga krav på din förmåga att driva, planera och genomföra arbetet.


Vi söker dig som

  • Har goda erfarenheter av både praktiskt och teknisk VVS försäljning
  • Har en 4-årig teknisk utbildning
  • Har kunskaper om Officepaketet


Du utgår från kontor i hemmet och i tjänsten ingår dagliga resor med tjänstebil. Räkna med 20 - 25 övernattningar per år. Vi ser gärna att din bostadsort är centralt i distriktet.

Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med stora möjlighetertill personlig utveckling och du ingår i ett positivt och framgångsrikt team. Intern utbildning i Holland och Sverige. Tillträde snarast.

För ytterligare information besök www.flamco.se.

Kontakt
För mer info om tjänsten vänligen kontakta lars.lifbom@flamco.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Skicka ditt CV och personligt brev via länken nedan senast 5 April.

Välkommen med din ansökan! 

 

Flamco-koncernen ingår i Aalberts Industries N.V. och arbetar för att utveckla, tillverka och sälja högkvalitativa delar till system för värme, ventilation, luftkonditionering och kyla (HVAC). Vi erbjuder framgångsrika, nyskapande problemlösningar för hållbar energi i bostadshus, kontors- och industri fastigheter i fler än 70 länder.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, distriktsäljare, ventilation, luftkonditionering,