Utesäljare
till Werners Gourmetservice 

Välkommen till Werners värld – en växande importör och leverantör av gourmetprodukter i Sverige och Norden. Vi skapar njutning och upplevelser för våra kunder. Vi är ett 60-tal medarbetare, omsätter drygt 180 Mkr, och ingår i Orklakoncernen. Vi vill nu utöka vårt säljteam med en erfaren utesäljare till den Södra Regionen/Skåne.


Arbetsbeskrivning
Du kommer ansvara för försäljning mot dagligvaruhandel och delibutiker. Med många starka varumärken, utöver vårt eget, som t.ex. Valrhona, Svart af Hälsingborg, Tehuset - Dammann Frères och många fler, kommer du med hög kunskap och stor kreativitet kunna möta våra kunder. Detta är en krävande, spännande och utvecklande tjänst där du blir en viktig del i både vår och våra kunders fortsatta framgång.

Du utgår från ditt hemmakontor, men tillbringar den största delen av din arbetstid ute hos befintliga såväl som potentiella kunder i den södra regionen, med fokus på Skåne. Du kommer också få delta på mässor och några av våra uppskattade utbildningar. Du kommer ha ett nära samarbete med våra innesäljare som är stationerade på huvudkontoret i Skara.

 

"I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen"

Läs mer om vad Henrik Clemenson, Försäljningschef och Sanna Änggård, Försäljningschef - Butik har att säga om företaget.

 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön på heltid. Vi är en flexibel och schysst arbetsgivare som månar om våra medarbetare. Framgång bygger vi tillsammans i vårt härliga gäng av utesäljare som består av fyra personer gentemot dagligvaruhandel och deli samt nio på restaurangsidan.

I tjänsten förekommer resor i Sverige. Du får tillgång till tjänstebil och kommer även vara med på olika mässor och andra event.

Din profil

  • Du har flera års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandel och/eller delibutiker
  • Du är nytänkande, kreativ, ser möjligheter och har dessutom förmågan att omsätta dem i handling
  • Du har ett starkt intresse och kunskap om mat
  • Vana att arbeta i Microsoft Office, framför allt Excel
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Vana av att arbeta med CRM-system är meriterande
  •  

Drivet att vilja sälja samt att göra bra affärer och exponeringar är stort. Du drivs av att göra lönsamma affärer, älskar möten med människor och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Du är en resultatinriktad och nyfiken person som arbetar strukturerat under eget ansvar. Du har dessutom ett starkt eget driv som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete för att nå dina försäljningsmål.

Kontakt
Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Hampus Johansson på 072-080 32 94. Kandidaturval och intervjuer sker löpande. 


Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör med försäljningsverksamhet mot grossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier inom Norden. I sortimentet finns kaviar, tryffel, kryddor, choklad, desserter, kaffe och mycket mer. Vår vision är att alltid vara i framkant vad det gäller att tillmötesgå kundens behov av nyheter, kunskap och inspiration från den gastronomiska världen. Vi är idag över 60 medarbetare och omsätter drygt 180 mkr. För mer information, besök vår hemsida www.wgs.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, dagligvaruhandel,