Account Manager
Stockholm


Utvecklas du i din roll och har roligt på jobbet? Finns det utvecklingsmöjligheter för dig idag?

 

Vi söker nu en Account Manager som med sin kunskap och initiativförmåga ska bidra till att vi når våra kort- och långsiktiga affärsmål. Ditt uppdrag är att säkerställa nyckeltal för utvalda kunder samt utveckla nya affärer för DS Smith. Det innebär att du leder, driver och utvecklar mot maximal effekt. Våra värderingar, som är engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet, präglar vårt arbetssätt. 

Du får jobba i en organisation som vill att du växer som individ och hjälper dig i denna utmaning. DS Smith är ett marknadsledande företag inom förpackningsindustrin så vi har många års erfarenhet av att driva framgångsrika säljteam. Du rapporterar till Regional Manager och ingår i ett säljteam om 10 personer inom affärsområde Förpackningservice. Placeringsort för tjänsten är på vår enhet i Järfälla.

 

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av komplex försäljning på fältet samtidigt som du vet vikten av merförsäljning
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad, noggrann och en god kommunikatör
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • Branschrefarenhet är meriterande 

 

Vi erbjuder dig
Ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt, stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi jobbar efter en tydlig karriärstege och har marknadsmässiga bra villkor. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 0706 57 80 74. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

DS Smith är specialist på kundspecifika emballage med tonvikt på design och service nära kunden. Vi utvecklar och tillverkar förpackningar, huvudsakligen i wellpapp, med avsikten att förbättra inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Det breda kunderbjudandet består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har en wellenhet med fabriker i Värnamo och Mariestad. Andra affärsenheter är Display och Förpackningsservice. DS Smith i Sverige har 600 anställda och omsätter ca 1,9 miljarder SEK. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London. Läs gärna mer om oss på: www.dssmith.com

Sökord: account manager, säljare, utesäljare, fältsäljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare