Product Manager Online Services

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag inom fordonselektronik. AUTOCOMS varumärke och produktkoncept är väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknaden. AUTOCOM har ca 80 anställda och en god kontinuerlig tillväxt. Företaget ingår sedan 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 70 000 anställda. 

Om tjänsten: För att ytterligare stärka vårt erbjudande inom uppkopplade fordon och online diagnos lösningar söker vi nu en Product Manager Online Services till produktledningsteamet. Tjänsten innebär att du kommer att ansvara för en eller flera produkter där du självständigt, men med stöd av teamet, definierar och implementerar långsiktiga strategier för produktens utveckling och lönsamhet. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för prioriteringar och uppföljning av utvecklingsteamets arbete samt utveckla kundrelationen tillsammans med kundansvarig KAM. Tjänsten innebär många internationella kontakter och visst resande för besök av kunder. Placeringsort för tjänsten är Trollhättan.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en gedigen teknisk bakgrund samt tidigare mångårig erfarenhet av projekt- eller produktledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mjukvaruutveckling och känner dig hemma i ett agilt arbetssätt. Har du erfarenhet av affärsmodeller kring dataförsäljning ser vi det som meriterande.Vidare så har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt gärna erfarenhet från kund- och leverantörskontakter i internationell miljö. För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Egenskaper: Som person är du drivande, ansvarstagande och självgående. Din erfarenhet, tekniska kompetens och ditt affärssinne driver dig till att hela tiden utveckla nya lösningar och produkter som ger värde till våra kunder och deras slutkunder. Du kan förstå kulturella skillnader och kunders olika behov genom ditt kundorienterade synsätt. Du gillar att resa och trivs i internationella miljöer. 

Arbetet med urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu! 

Kontakt: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktchef Mattias Lanhage på telefon, 0520-470711 eller HR
Maria Magnusson, telefon 0520-47 07 01.

Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se