Produktionschef
med placering i Huskvarna


Vill du jobba i ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en erfaren produktionschef som älskar att jobba med förändringsarbete och att utveckla medarbetare och arbetsmetoder.

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl.a. industri och verkstad. Vi erbjuder våra kunder arbetskläder, skyddskläder, skor och torkdukar. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar 600 leveransadresser i främst Smålandsregionen.

Tjänsten
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för produktion, lager och underhåll på anläggningen där det finns totalt 15 medarbetare. Du ingår som en viktig medlem i ledningsgruppen och rapporterar till platschefen. Till ansvarsområden hör bl.a.

 

  • Sätta mål och driva förändringsarbete för ökad produktivitet
  • Produktions- och bemanningsplanering
  • Rapportering och uppföljning av nyckeltal
  • Utarbeta och driva rutiner och processer för optimal kvalitet
  • Uppföljning och rapportering av arbetsmiljöfrågor som är högt prioriterade

 

Din profil
Du är genuint intresserad av människor, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att motivera andra för att nå bästa resultat. Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av produktionsplanering och styrning, gärna från tillverkande industri och/eller logistikbranschen. Du ska ha arbetat med nyckeltal och målstyrning och ha flera års erfarenhet av att leda personal, gärna från en större organisation. 

Krav
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande alternativt har du tillskansat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har intresse för och vana av att driva utveckling enligt Lean och 5S.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt och marknadsledande internationellt företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska och engagerade kollegor. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Andersson, Platschef, på telefon 0708-59 68 15. Skicka din ansökan senast 12 maj 2019.

Urval sker löpande. Välkommen med en ansökan!

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

 

Sökord: produktion, produktionschef, produktionsansvarig, lager, lagerchef, lageransvarig, chef