Är du redo för din karriärs roligaste tid? Vill du arbeta med branschens främsta produkter tillsammans med kunniga och positiva kollegor? WashTec växer och söker nu en

Teknisk Säljare Truck & Bus
Västra Sverige

 

Inom affärsområde Truck & Bus har vi ambitionen att bli den självklara systemleverantören av tvättutrustning hos våra kunder. WashTec Sverige (Pamaco Totalservice) erbjuder system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanenmärkta kemprodukter och service som ser till att våra kunder kan fokusera på att utveckla sin tvättaffär. 

Om tjänsten
Som säljare hos oss kommer du att skapa, utveckla samt bibehålla goda kundrelationer med våra kunder inom ditt distrikt som finns inom åkerier, återförsäljare, och serviceverkstäder för lastbilar och bussar, bussbolag samt fristående tvättaktörer. Rollen innebär både försäljning till nya och befintliga kunder och som säljare är du vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra! 

Du kommer att arbeta med komplexa och långsiktiga lösningar vilket innebär att du kommer ha ett tätt samarbete med projektledare, produktchefer och tekniker. I ansvarsområdet ingår att sälja hela vårt konkurrenskraftiga sortiment.

Ditt distrikt har sin utgångspunkt i Västra Sverige och du utgår från vårt kontor i Göteborg.

 

”Vi skall bli en konkurrenskraftig aktör som tar en betydande andel av affärerna som görs på svenska marknaden”

Läs hela intervjun med Martin Broman och om WashTec / Pamaco andan här

 

Vi erbjuder

  • En central, spännande och omväxlande säljroll med stort eget ansvar
  • Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
  • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras
  • Glada och engagerade kollegor - en plats i ett härligt team
  • En gedigen introduktion  


Din profil
Du kan arbeta självständigt och strukturerat både med uppsökande försäljning och med att utveckla befintliga kunder och ser resande som en naturlig del av arbetet. I din roll är du konsultativ, nyfiken, skicklig på behovsanalys och affärsmannamässig och har en förmåga att se möjligheter till affärer. Du presenterar kundanpassade lösningar där helhetslösningar, lönsamhet och service står i fokus och har en god förmåga att hantera ett flertal parallella uppgifter. Det krävs att du har hög social kompetens samt att du är prestigelös då tjänsten innebär kontakt och bearbetning av kunder från verkstadsgolvet upp till VD-nivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk / industriell försäljning samt erfarenhet av buss- eller lastbilsbranschen på något sätt. 

För oss är din personlighet viktig. För att trivas hos oss behöver du dela vår anda, vilket gör oss unika och framgångsrika. Det skapar också förtroende hos våra kunder och mot varandra som kollegor. Det innebär att du:

 

  • Har service i fokus - det är hjärtat i verksamheten. Våra kunder skall få en service som överträffar deras förväntningar.
  • Är drivande – du har ett tydligt självdriv, är proaktiv och en vilja att utveckla dig själv
  • Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din försäljning
  • Tänker långsiktigt – kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge

 

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta:
Camilla Jacobsson, Rekryteringskonsult: 0707-50 03 85
Dan Andersson, Rekryteringskonsult: 0708-12 88 88 

 

Varmt välkommen med din ansökan!


WashTec Sverige är ett privatägt svenskt bolag med ett sextiotal medarbetare. WashTec är världsledare inom fordonstvätt respektive marknadsledande i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. Under 30 år i branschen har WashTec utvecklats till Sveriges ledande samarbetspartner avseende försäljning, montering och service av fordonstvättar för personbilar, bussar och lastbilar. Läs mer om oss här www.washtec.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare