Vi behöver ytterligare förstärkning och söker nu en

Säljare
till Södra Stockholm med omnejd

 

Arbetsbeskrivning
Som utesäljare hos Toyota Material Handling ansvarar du för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar, tillhörande serviceavtal och en rad andra tjänster och lösningar som vi erbjuder. De flesta av våra kunder återfinns inom industri och lager och är allt från det lilla bolaget till de stora. Du kommer att bearbeta nya kunder men självklart också utveckla kontakten med befintliga kunder. 

Du arbetar självständigt med alla delar av säljprocessen och ansvarar för att nå dina mål och din budget. Du kommer att ha ett nära samarbete med de servicetekniker som finns inom distriktet där ni tillsammans ser till att ge våra kunder förstklassig service och vägledning. 

Du kommer ha kontorsplats på vårt kontor i Solna och rapporterar till vår Regionchef för Stockholm. Din boendeort är med en lämplig placering i distriktet, så antagligen i södra Stockholm med omnejd. 

 

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning B2B och du har ett tekniskt kunnande och intresse
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda IT kunskaper, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort

 

Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete i ett marknadsledande, framgångsrikt, stabilt företag där vi har fokus på kvalitet och service i allt vi gör. Och nu söker vi dig som vill vara med och påverka vårt företags tillväxt. Du kommer att ha en central roll i vår säljorganisation. Vi arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Vi har förmånliga och bra villkor där du får alla verktyg som behövs för att utföra jobbet på bästa sätt. 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74.

Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Läs gärna mer om oss på vår hemsida.

Sökord: säljare, säljchef, utesälj, transport, lager, industri, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare