Har du ambitioner, framåtanda och erfarenhet av försäljning i byggbranschen? Då är det dig vi söker till vårt professionella och dynamiska säljteam!

 

Projektsäljare

 

Distriktet omfattar Jönköping, Skaraborg, Örebro, Linköping, Norrköping och Nyköping. Lämplig bostadsort är Jönköping med omnejd. 

Huvuduppgiften är att ansvara för försäljningen av våra undertakssystem till moderna kontor och offentlig miljö. Du kommer att bygga relationer med både nya samt befintliga kunder. Huvudmålgruppen är undertaksentreprenörer och arkitekter, men du kommer även att bearbeta inköpare och beställare. Du kommer att vara en aktiv samarbetspartner för målgrupperna med målsättningen att bli det naturliga valet av undertakslösningar.

 

"Några saker som gör jobbet på Rockfon både intressant och kul är bl.a. framåtandan i företaget och helt fantastiska kollegor. Som projektsäljare är du med på hela resan i projektet, dvs. från arkitekt / beställare till entreprenören som färdigställer det hela. Jobbet är både stimulerande och personligt utvecklande i och med att den ena dagen inte är den andra lik. Att vi dessutom sitter på marknadens bästa produkter är avslutningsvis ytterligare ett stort plus. Välkommen!"

- Johan Englund, Projektsäljare Syd


 

Vi erbjuder

  • Möjlighet till personlig utveckling i en internationell koncern på frammarsch
  • Att få arbeta med produkter och lösningar som är ledande på marknaden tillsammans med erfarna kollegor
  • Erfarna kunder / aktörer inom föreskrivande led och entreprenörer
  • Att få vara med och fortsätta bygga marknaden från behov till slutfört projekt inom främst offentlig miljö
  • Marknadsmässig lön och tjänstebil

Din profil

  • Har du tidigare säljerfarenhet mot byggbranschen där du har bearbetat arkitekter och/eller entreprenörer är detta starkt meriterande
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du behärskar MS Office som arbetsverktyg och bör ha arbetat i någon typ av säljsystem

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval sker löpande, så känner du igen dig i ovanstående beskrivning så skickar du in din ansökan så fort som möjligt. 

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rockfon (ROCKWOOL AB) i Jönköping, ingår i Rockfon Gruppen med huvudkontor i Danmark. Vi har produktion i Holland, Frankrike, Polen och USA. Vi är en av de ledande aktörerna i Europa vad det gäller produktion och marknadsföring av undertakssystem. Rockfon Gruppen ingår i ROCKWOOL International A/S som är världens ledande leverantör av produkter och lösningar baserade på stenull. Koncernen omsatte 2.208 milj. EUR 2015, har över 10.000 medarbetare över hela världen. Koncernen har sitt huvudkontor utanför Köpenhamn, Danmark. Besök vår hemsida för mer information,  www.rockfon.se. Sökord: Säljare, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Projektsäljare, Arkitekt, Arkitektur, Föreskrivande led, Projektsäljare, Konsult, Konsulter, Design

 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, utesäljare, fältsäljare, projektsäljare