Vi söker nu en

Säljare Foodservice
till distrikt Västra Sverige

 

Vi utökar nu vårt framgångsrika säljteam och söker därför en engagerad och relationsorienterad säljare till vårt distrikt Västra Sverige. Lämplig bostadsort kan vara i Göteborg, Stenungsund, Borås eller inom Kungsbacka regionen. 


Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett dynamiskt säljteam och besöker självständigt både nya och befintliga kunder inom distriktet. Du kommer att besöka offentliga och privata kunder såsom grossister, restauranger och konferensanläggningar.

Du kommer vara Tulips kontakt på våra lokala grossistkontor och driva affären lokalt med grossisterna genom att besöka dem och även medverka på grossistmässor. Dina främsta uppgifter är att bygga förtroende, skapa långsiktiga relationer samt lönsamma affärer för Tulip och för våra kunder.


"Den ena veckan är aldrig den andra lik. Det som lockade var att det finns en stor utvecklingsmöjlighet på den svenska marknaden."


Läs hela intervjun med Stefan Hedenstedt här.

 

Din Profil 
Vi söker dig som är ambitiös, driven, resultatinriktad, serviceinriktad och som sätter kunden i fokus. Du har ett ödmjukt sätt kombinerat med en förmåga att skapa, utveckla och bibehålla kundrelationer och gillar ett självständigt arbete. Du arbetar idag som säljare i branschen eller har en annan relevant säljbakgrund och har samtidigt ett gediget intresse av mat.

  • Du är positiv och har en stark drivkraft 
  • Du inger förtroende och tar ansvar för dina aktiviteter och försäljning
  • Du har ett stort personligt engagemang
  • Du tänker och agerar långsiktigt och har service i fokus
  • Har du erfarenhet av att arbeta med kostchefer och offentliga kunder är det meriterande


Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter.

Ansökan
Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan via länken.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på 031- 704 51 71.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om företaget
Tulip Food Company AB ingår i den danska koncernen Danish Crown. Tulip är en av Europas ledande livsmedelsförädlare med 2 300 anställda och en omsättning på 5,8 miljarder kronor. Vi utvecklar och producerar högt förädlade produkter och koncept som marknadsförs i dagligvaruhandeln och foodservice sektorn i mer än 100 länder. Tulip Sverige har ca 100 anställda och en omsättning på 730 miljoner kronor. Vi har en stark marknadsposition i dagligvaruhandeln med varumärken som Tulip, GØL och Ugglarps. Våra kunder är Sveriges dagligvarukedjor, foodservicegrossister, fastfoodkedjor, lunchrestauranger och storkök. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare,