”Vi skyddar allt från ett litet kretskort till en hel fabrik”  

 

Teknisk säljare
Sydvästra Sverige

 

Vi söker en social och driven säljare till vår rostskyddsdivision i Mölnlycke. Som säljare hos Tribotec erbjuds du ett spännande jobb med både frihet, stort ansvar och en vardag som ser olika ut från dag till dag. Du kommer bli en del av en familjär gemenskap med alla hjälps-åt-attityd och när det är dags för tävling så går alla in för vinst.

Tribotec har idag kunder inom en stor bredd av producerande företag i Sverige och Danmark. Vi är verksamma inom flertalet branscher såsom fordon, energi, marin, och elektronik. Vårt fokus ligger på att leverera kundanpassade och hållbara rostskyddslösningar med kvalité och miljö i fokus. 

Vem är du?
Du gillar att jobba med försäljning, är målinriktad och bra på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Arbetet är fritt med hög grad av egen planering. Vi ser gärna att du framgångsrikt har arbetat med uppsökande försäljning och har en god teknisk förståelse samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

I tjänsten ingår

  • Aktiv säljbearbetning av nya och befintliga kunder
  • Ansvara för kartläggning av nya affärsmöjligheter
  • Ansvar för att skapa tillväxt inom distriktet
  • Budget- och resultatansvar för distriktet

 

Placeringsort: på vårt huvudkontor i Mölnlycke, alternativt hemmakontor beroende på vart du bor.

Vi erbjuder
Du kommer till ett riktigt bra säljteam på 10 personer med härlig stämning där vi hjälps åt och har kul på jobbet. Du får arbeta med ett väldigt starkt varumärke inom rostskydd och vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor med fast lön med bonusmöjlighet samt tjänstebil.

Vi ger dig en gedigen produktutbildning och erbjuder kontinuerligt vidareutbildning på huvudkontoret i Mölnlycke och hos våra utländska leverantörer. 

 

"Det har varit ett väldigt positivt och roligt år där vi haft stora framgångar inom alla våra segment. Vi har även hunnit med flertalet interna event där vi uppmärksammat att vi firat 40 år som bolag samt haft lyckade rostskyddsdagar för våra kunder och samarbetspartners. Jag ser ett väldigt starkt familjärt team som har roligt, jobbar för varandra och brinner för att skapa nöjda kunder inom våra områden rostskydd, silikon, lim och smörjmedel. Detta bygger vi vidare på 2019!"

- Niclas Arnell, VD, om sitt första år på Tribotec.
 

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår vd Niclas Arnell på 0730-22 03 31.

Ansökan
För att söka tjänsten bifogar du CV och personligt brev via länken. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Tribotec AB, med huvudkontor i Mölnlycke, levererar sedan drygt 40 år tillbaka kunskap och produkter inom rostskydd, silikon, lim och smörjmedel till tillverkande industrier i Norden. Vi omsätter drygt 70 miljoner med god lönsamhet och är 20 anställda. Tribotec ingår i industrikoncernen Indutrade AB. Läs mer på tribotec.se. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljning, utesäljare, distrikssäljare, fältsäljare